Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Elképesztő összegből épül meg a Puskás Stadion
2017-02-24 13:15:29
Elképesztő összegből épül meg a Puskás Stadion

Elképesztő összegből épül meg a Puskás Stadion

A miniszter szerint a teljes költség bruttó 190 milliárd forint lesz, ami duplája az eddig becsült százmilliárd forintos költségnek. 

 

Lázár szerint hamarosan kihirdetik az új stadion kivitelezésére kiírt közbeszerzési eljárás eredményét. A tenderen korábban módosították a kivitelezési határidőt 32 hónapról 35 hónapra. A fővállalkozó feladata lesz a stadion rekonstrukcióhoz szükséges egyéb épületek bontása, illetve átépítése, a közműkiváltások, gyalogos hidak építése, közúti átépítések, valamint a megvalósításhoz szükséges tervek elkészítése és tervezői művezetés.

 

A kormány elfogadta a Dagály úszóaréna (új nevén Duna Aréna) megépítéséről szóló elszámolást. Eszerint bruttó 48 milliárd forint volt csak az uszoda építésének költsége, ami a tervezett kereten belül van - mondta Lázár János.

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demeter Szilárd (képünkön), aki - saját elmondása szerint - nem szeret színházba járni, aki nem olvassa a magy...
Bővebben >>