Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Elkezdődött: 320 milliárdot követel vissza pillanatnyilag Magyarországtól az EU
2018-11-26 17:33:56
Elkezdődött: 320 milliárdot követel vissza pillanatnyilag Magyarországtól az EU

Elkezdődött: 320 milliárdot követel vissza pillanatnyilag Magyarországtól az EU

Az Európai Bizottság részéről az Elios-ügy nincs és nem is lesz lezárva addig, amíg nem sikerült teljesen tisztázni ezt a kérdést és amíg véglegesen meg nem állapítjuk, hogy szükség van-e pénzügyi korrekcióra – jelentette ki az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrzési Bizottságának ülésén Corina Cretu, uniós fejlesztési alapok felhasználásáért felelős biztos - írja a Magyar Hang.

 

Miután a magyar rendőrség bűncselekmény hiányában lezárta az Elios-ügyben indított nyomozást, Jávor Benedek a Párbeszéd európai parlamenti képviselője kérdést tett fel a parlamentben a biztosnak arról, mit gondol az Elios ügyről.

 

Pár nappal korábban a parlamenti bizottság elnöke, Ingeborg Grassle már elmondta, az OLAF-vizsgálat eredményeit továbbra is érvényesnek tartják, és ezen nem változtat az sem, hogy a magyar rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomot, az Európai Bizottságnak az OLAF megállapításai is elegendőek. Innentől kezdve azonban az uniós követelés nem az Eliost és tulajdonosait érintik hátrányosan, hanem a magyar adófizetőket./.../

 

Brüsszelnek Magyarországot az EU-s támogatások befagyasztásával kellene, hogy rákényszerítse a jog uralmának tiszteletben tartására – ezt már Jyrki Katainen, az Európai Bizottság alelnöke nyilatkozta a Sunday Express-nek.

 

 

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – a...
Bővebben >>