Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Elk*rta: Gubás Gabi szívesen kimaradt volna az Elk*rtukból című Gyurcsány-filmből, mégis vállalta
2021-09-22 20:45:45
Elk*rta: Gubás Gabi szívesen kimaradt volna az Elk*rtukból című Gyurcsány-filmből, mégis vállalta

Elk*rta: Gubás Gabi szívesen kimaradt volna az Elk*rtukból című Gyurcsány-filmből, mégis vállalta

„Érdekes, hogy amikor először elolvastam a forgatókönyvet, megfogalmazódott bennem, hogy ez a történet első sorban emberekről szól, éljenek bárhol, legyenek bárhol, álljanak bármilyen oldalon, mindig a cél szentesíti az eszközt, csak nem mindegy, hogy mi a cél és mi az eszköz” – nyilatkozta Gubás Gabi, aki Dobrev Klárát, Gyurcsány Ferenc feleségét játssza az Elk*rtuk című filmben. A színésznő a film Facebook-oldalán közzétett videóban azt mondta, izgalmas kihívásnak találta a politikusnő szerepét.

 

Gubás Gabi azt is közölte: amikor először elolvasta a forgatókönyvet, nagyon jónak találta az írást, és az fogalmazódott meg benne, hogy „ez a történet elsősorban emberekről szól, és éljenek bárhol, legyenek bárhol, álljanak bármilyen oldalon, mindig a cél szentesíti az eszközt, csak nem mindegy, hogy mi a cél és mi az eszköz”.

 

Aztán arról is beszélt, hogy miért vállalta el Dobrev szerepét: „Szívesen kimaradtam volna ebből a filmből a politikai felhang miatt, ugyanis volt már részem meghurcoltatásban” – mondta, majd felidézte, hogy miután eljátszotta Tóth Ilonát az 56 06 című Mohácsi János-féle darabban, hajnali 4-kor kapott gyalázkodó sms-eket vagy telefonhívásokat, akkor is, amikor már rég leadta a szerepet, mert épp az első gyermekét várta.

 

Ennek ellenére azért vállalt szerepet a filmben, mert abban hisz, hogy „ha kinyílik nekem egy ajtó, az nem véletlen, ha kinyílt, akkor be kell valahogy lépnem, és az a tapasztalatom, hogy később fogom megtudni, hogy miért volt fontos ez nekem, főként az emberi fejlődésemben”.

 

Hozzátette: „most, hogy eljátszottam Klára szerepét, leforgattuk a filmet, arra jutottam, hogy talán nálam volt Klára szerepe a legjobb kezekben”.

 

Azt is mondta, igyekezett közös pontot találni a szereppel, és arra jutott, hogy „a közös pont, amit találtam, a férje melletti kitartás és maximális lojalitás”, de a film viszonylag kevesebb lehetőséget adott a személyiségének megformálásra, kibontására.

 

Azt is elárulta, hogy amikor találkozott a rendezővel, mindketten úgy gondolták, hogy szeretnék Klára emberi arcát kidomborítani, ezért át is írták a meglévő anyagot. Azt ő sem árulta el, hogy ki játssza Gyurcsányt.

 

Korábbi hírek szerint mintegy 800 millió forintból forgatták a filmet.

 

(forrás: Magyar Narancs)

További híreink
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Mit mutat a pénzügyek jövője a kereskedők számára?
A technológia folyamatosan fejlődik, pláne a digitális és pénzügyi világban. Ezzel valószínűleg nem mondtunk újdonságot, viszont az is egyértelműen látszik, hogy a fejlőd...
2024-04-09 17:47:05, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Romos, penészes cserelakást ajánlott a MÁV a mini-Dubaj helyett
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj miatt mondták fel – írja a Hvg. A 27 bérlőből mindössze 4 fog...
2024-04-04 17:38:50, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Persze folyamatosan azt halljuk mindenhonnan, hogy mindig ragaszkodjunk az eredetihez, ne érjük be másolattal,...
Bővebben >>