Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Ellentámadásban a civilszervezet: Orbán lemondását kezdeményezik
2018-05-23 11:05:59
Ellentámadásban a civilszervezet: Orbán lemondását kezdeményezik

Ellentámadásban a civilszervezet: Orbán lemondását kezdeményezik

A bejegyzés szerint bár sokak gondolhatják úgy, hogy a német CDU-CSU-nak nem kell bizonyítania a demokratikus értékek iránti elkötelezettségüket, a Fidesz ügyében tanúsított elnéző attitűdjük arra utal, hogy mégsem veszik annyira komolyan ezeket az eszméket. Mint írják: a CDU-CSU és az álatluk irányított ernyőszervezet, az Európai Néppárt hallgatása csak bátorítást jelent Orbán Viktor számára bel- és külföldön egyaránt.

 

A HRW vezetői felróják, hgy bár a Fidesz megfélemlít újságírókat és civil szervezeteket, idegengyűlölő, populista kampányokat folytat és elsőszámú közellenségként mutatja be Soros Györgyöt, ráadásul egy kormányközeli lapban már listázzák is ellenségeiket, az Európai Néppárt érdemben nem reagál Orbán Viktor pártjának lépéseire.

 

A szervezet ezért kampányt indít és arra szólítja fel az Európai Néppártot, hogy zárják ki a Fideszt soraikból és az #ExpelFidesz hashtaggel indították útjára kampányukat.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
Bővebben >>