Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Miklós napja van.
Elmaradnak az augusztus 20-ai ünnepségek
2020-07-16 12:17:58
Elmaradnak az augusztus 20-ai ünnepségek

Elmaradnak az augusztus 20-ai ünnepségek

Indoklásként azt mondta, a fertőzés veszélyét leginkább az ilyen tömegrendezvények hordozzák magukban. A miniszter hozzátette, ha lehet, akkor később megtartják ezeket az ünnepségeket, de idén nagy valószínűséggel teljes egészében elmaradnak, egyetlen kivétel lesz, a tisztavatás.

 

A 24.hu tudósítása szerint újságírói kérdésre elhangzott: a beszerzett eszközök rendelkezésre állnak, azokat másik időpontban is fel lehet használni. Arról, hogy augusztus 15-e után lehet-e már 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényeket tartani, valószínűleg a július végi kormányülésen döntenek az aktuális adatok alapján.

 

Az ATV egy más kérdésére, hogy miért lehet futball-mérkőzéseket tartani, ha ugyanez a koncertek esetében nem lehetséges Gulyás Gergely válasza szerint a kettő között van egy nagy különbség, mégpedig az, hogy a zenés-táncos rendezvényeken alkoholt fogyasztanak. A miniszter túl sok logikát nem ismerő magyarázata szerint a koncerteken ezért még kevésbé tartható a távolságtartás, és hozzátette: a futballmeccseken nem ugrott meg a fertőzések száma az utóbbi egy hónap tapasztalatai alapján.

További híreink
80 éves korában elhunyt Pécsi Ildikó
December 5-én gödöllői otthonában elhunyt Pécsi Ildikó színésznő – adta hírül Gödöllő város Facebook-oldala. A színművésznő, rendező, érdemes és kiváló művész, a Halhat...
2020-12-05 11:02:47, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Csaknem 11,5 milliárdba került a koronavírusos nemzeti konzultáció
Kassai Dániel, pestszentlőrinc független önkormányzati képviselője a Miniszterelnöki Kabinetirodában járt, hogy közérdekű adatigénylése nyomán betekinthessen a legutóbbi ...
2020-12-02 19:44:50, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Többmilliós jutalmat ad magának Gyál fideszes polgármestere
A kormányrendelet alapján a polgármestereknek a veszélyhelyzetben nincs szükségük a képviselő-testület felhatalmazására.
2020-11-27 20:27:47, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Dupla premiernek lehetnek részesei azok, akik követik a Filharmónia Magyarország közösségi oldalait.
Bővebben >>