Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Előzetesben marad a kokainos gázoló – elutasították a kétmilliós óvadékot
2016-11-17 15:30:36
Előzetesben marad a kokainos gázoló – elutasították a kétmilliós óvadékot

Előzetesben marad a kokainos gázoló – elutasították a kétmilliós óvadékot

A Fővárosi Törvényszék - egyetértve az ügyészi fellebbezéssel - az előzetes letartóztatás helybenhagyása mellett döntött, elutasítva a nő kétmillió forintos óvadék ellenében történő szabadlábra helyezését.

 

Az első fokon eljáró Budai Központi Kerületi Bíróság múlt héten - nyomkövető alkalmazása mellett - lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a gázoló ellen, miután kétmillió forint óvadék ellenében megszüntette előzetes letartóztatását. A nő a baleset után az autóval megállás és segítségnyújtás, valamint a rendőrség értesítése nélkül elhagyta a helyszínt, később telefonon jelentkezett a rendőrségnél.

 

A Fővárosi Főügyészség az MTI megkeresésére kedden közölte: a másodfokú bíróság az ügyészi fellebbezést alaposnak találta, az abban foglaltakkal egyetértve, az előzetes letartóztatás helybenhagyása mellett, az óvadék elfogadására irányuló kérelmet elutasította.

 

A Fővárosi Törvényszék egyetértett az ügyészség fellebbezésében foglaltakkal, miszerint az elkövetés körülményeire, a gyanúsított baleset után tanúsított magatartására, a bűncselekmény tárgyi súlyára is tekintettel az eljárás jelenlegi szakaszában a legszigorúbb kényszerintézkedés, az előzetes letartóztatás elrendelése szükséges és indokolt - közölte a főügyészség.

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghat...
Bővebben >>