Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Eltűnt milliárdokért felelős, de máris új pénzszivattyút szervez Farkas Flórián..?
2016-07-03 16:41:03
Eltűnt milliárdokért felelős, de máris új pénzszivattyút szervez Farkas Flórián..?

Eltűnt milliárdokért felelős, de máris új pénzszivattyút szervez Farkas Flórián..?

Az általános iskoláját 20 évesen befejező, jelenleg miniszterelnöki biztosi pozíciót is betöltő fideszes országgyűlési képviselő, 25 éve egyedüli elnökként vezeti azt a Lungo Drom nevű szervezetét, amely 1998-ban még az MSZP-vel, 2002-től pedig a Fidesszel kötött választási szövetséget.

 

A Fidesz és a Lungo Drom közötti szövetségnek köszönhetően Farkas Flórián 2002-ben bekerült az Országgyűlésbe, és már a negyedik parlamenti ciklusát tölti Orbán Viktor pártjában. Érdekesség ugyanakkor, hogy a Fidesz honlapján található információk szerint a Lungo Drom már nem szövetségese a kormánypártnak, Farkas Flórián szervezete ezért ki is került a felsorolásból.

 

A RomNet több megyei roma politikustól úgy értesült, az elmúlt hetekben Farkas Flórián azzal kereste meg a megyei és települési roma nemzetiségi önkormányzatok vezetőit és tagjait, illetve a roma civil szervezeti vezetőket, lépjenek be újonnan létrehozott szervezetébe. A többségében Szolnokon, a Lungo Drom irodájában tartott találkozókon az aláírt jelenéti ív alapján több önkormányzat a tudta nélkül tagja lett Farkas Flórián szervezetének, amely Országos Cigány Érdekegyeztető Tanács néven szerveződik./.../

 

(romnet.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Az kétségtelen, hogy a villanyautókkal kapcsolatban a legtöbb kérdés a tö...
Bővebben >>