Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Ennyit keresnek az „újcelebek” – az Ön órabére is félmillió..?
2016-10-15 20:31:29
Ennyit keresnek az „újcelebek” – az Ön órabére is félmillió..?

Ennyit keresnek az „újcelebek” – az Ön órabére is félmillió..?

A céges karácsonyi bulira még éppen van időnk beszervezni egy-egy magyar hírességet, akik általában fél és egy óra között szórakoztatnak minket. Persze nem árt sietni, a kapósabb énekeseknek már majdnem tele van a naptárja, Tóth Gabit például decemberben már valószínűleg csak hétköznap estére tudnánk leszervezni. No de mennyi az annyi?

 

Tóth Gabinak igen magasra rúg a fellépési díja, ő ugyanis 370 ezer forint+ áfáért vállal el egy 30 perces fellépést Budapesten.

 

Aki pedig Radics Gigit hallgatná meg szívesebben annak is mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis egy kisebb előzenekaros 50 perces fellépés 500 ezer forint + áfába kerül a fővárosban. Ebben azonban már benne van a karácsonyi felár is, ugyanis decemberben olyan sok a megkeresés, hogy plusz 50 ezer forintot dobnak rá az alapdíjra.

 

Egy 60 perces Vastag Csaba fellépésért 390 ezer+áfát kell fizetnünk, a nagyobb volumenű 100 perces koncertért pedig már majdnem egy milliót kellene kicsengetnünk. Ráadásul ehhez még hozzájönnek az útiköltségek is. A budapesti kiszállás 14 ezer forint + áfába kerül, ha pedig vidékre szeretnénk elhívni, akkor kilométerenként 140 forint+áfát kell fizetnünk. Valószínűleg sajnos nem lehet csak kiszállást kérni, pedig elsőre jó ötletnek tűnik.

 

Aki a Bulibárót, vagyis Kis Grófot látná szívesen a céges karácsonyi partin a fővárosban annak már "csak" 280 ezer forint+áfát kell fizetnie, ez azonban csupán egy 35 perces fellépést foglal magában, bár Kis Grófo sem áll túl jól már a szabad helyekkel az idei karácsonyi szezonban.

 

Oláh Gergőért valamivel szerényebb árat kérnek, egy Budapesti fellépése mindennel együtt 240 ezer forint+áfa, amiért egy 30-40 perces előadást kaphatunk.

 

Kökény Attila koncertszervezőit sajnos nem sikerült elérnünk, de korábbi sajtóértesülések szerint 225-500 ezer forint között mozog egy-egy fellépésének az ára.

 

(további részletek: penzcentrum.hu; kép: velvet.hu)

További híreink
Egységesen kezeli a rendezvényeket
Egyedülálló digitális rendezvényplatformot fejlesztettek ki a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán.
2024-03-19 02:12:25, Hírek, Színes Bővebben
Európai szintű kezdeményezés
Az EU PAL-COPD az első olyan nagyszabású nemzetközi vizsgálat, amelynek célja a palliatív ellátás beépítése a tüdőgyógyászatba.
2024-03-18 02:47:32, Hírek, Színes Bővebben
Csillagászati Héten lehozzák a csillagokat is Pécsen
A leendő magyar űrhajóssal is találkozhatnak az érdeklődők a Csillagászati Héten Pécsen a Zsolnay Negyedben.
2024-03-17 01:28:58, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság már egyáltalán nem furcsa, amikor azt halljuk egy ismerőstől, hogy külföldre megy tanulni vagy dolgoz...
Bővebben >>