Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Erdélyben kampányolna Orbán az EP-választások előtt májusban
2019-04-05 12:18:17
Erdélyben kampányolna Orbán az EP-választások előtt májusban

Erdélyben kampányolna Orbán az EP-választások előtt májusban

Semjén Zsolt, a KDNP, Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), Menyhárt József, a felvidéki Magyar Közösség Pártja (MKP) és Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke az európai parlamenti választásokról is egyeztettek.

 

Kelemen Hunor a hvg-nak azt is elmondta: közös kampányról is tárgyaltak a miniszterelnökkel, melynek keretében arról is megállapodtak, hogy Orbán Viktor május elején Erdélybe utazik. „Az RMDSZ-nek biztosan lesznek olyan politikai üzenetei, melyek találkoznak majd a Fideszével” – erősítette meg a pártelnök, aki gazdaságfejlesztési programról is tárgyalt Orbánnal.

 

Bár a sajtóban elterjedtek olyan hírek, miszerint ha a Fideszt kizárják a Néppártból, a külhoni magyar tagpártok is mennek vele szolidaritásból, Kelemen Hunor az Euronews-nak ezt az információt korábban határozottan cáfolta, mint írták: "Az RMDSZ soha nem állított ilyet."

 

Az MKP szintén határozottan cáfolta, hogy ilyen lépésre szánnák el magukat, szerintük a Néppárton belüli vitás kérdéseket tárgyalással kell rendezni, nem pedig kilépéssel.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem csak az idősek betegsége. Ígéretes új módszerek, nagy társadalmi hiányosságok a Parkinson-kór kezelésében
Bővebben >>