Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Ez befolyásolhatja a jövő évi választást is: a demokratikus ellenzék összefogott Solymáron
2017-11-13 15:00:46
Ez befolyásolhatja a jövő évi választást is: a demokratikus ellenzék összefogott Solymáron

Ez befolyásolhatja a jövő évi választást is: a demokratikus ellenzék összefogott Solymáron

A Pest megyei Solymáron időközi önkormányzati képviselői választást tartanak december 10-én. Kárpáti Zsuzsanna független jelöltet a demokratikus ellenzéki pártok, a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, a Lehet Más a Politika, a Párbeszéd és az Együtt is támogatja.

 

Kárpáti Zsuzsanna hírportálunk megkeresésére elmondta, nagyon örül, hogy a kormánypártok jelöltjével szemben független jelöltként őt támogatja szinte a teljes demokratikus ellenzék.

 

A négy gyermekes családanya, az egyetem elvégzése után költözött Solymárra, a 6-os választókerület határára. Mivel helyben él és dolgozik – természetesen eléggé belelát a település megoldandó gondjaiba, megválasztása esetén kiemelten foglalkozik majd a kultúrával, oktatással, településrendezéssel, gazdálkodással.

 

A szóban forgó választókerületben kicsivel több, mint ezer szavazó él, a település összlakosságának körülbelül tíz százaléka. Bár jelenleg a tíztagú önkormányzatban többségben vannak a Fideszes képviselők, sőt a polgármestert is a kormánypárt támogatta megválasztásakor – úgy véli, hogy a megoldandó feladatok elsősorban nem a pártpolitikán múlnak. Amennyiben bizalmat kap a helyben élőktől, együtt tud majd dolgozni bármelyik képviselővel.

 

Külön kiemelte a község temetőjénél lévő balesetveszélyes csomópont rendezésének szükségességét és a tömegközlekedési díjszabás rendkívüli aránytalanságát. Például a temetőtől a három megállónyira lévő templomtérre annyiba kerül egy autóbuszjegy, mint vonattal bemenni a Nyugati pályaudvarra.

 

A képviselőjelölt-asszony kérdésünkre kifejezte, bízik abban, hogy a lehetséges szavazók őt választják majd, ugyanakkor nem kívánt bővebb esélylatolgatásokba bocsátkozni.

 

Kertész Z István

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>