Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Ez már tényleg elmebetegség – teljes étkezés helyett ovis focicsomag 730 millióért
2019-09-13 15:11:18
Ez már tényleg elmebetegség – teljes étkezés helyett ovis focicsomag 730 millióért

Ez már tényleg elmebetegség – teljes étkezés helyett ovis focicsomag 730 millióért

Bár az erről szóló hirdetmény ugyan még nem jelent meg a közbeszerzési értesítőben, de az ajánlatok elbírálását már lezárták, a Közbeszerzési Döntőbizottság pedig engedélyezte a szerződéskötést.

 

A Közbeszerzési Döntőbizottság annak ellenére engedélyezte a szerződéskötést, hogy a közbeszerzési eljárásban érvénytelennek nyilvánított ajánlatot tevő Dalnoki Sport Kft. megtámadta a BMSK döntését, a jogorvoslati eljárás pedig augusztus 29-én indult.

 

A BMSK arra hivatkozott, hogy a sportszercsomagok azonnali beszerzése „halasztást nem tűrő, kiemelten fontos közérdek” kitérve arra is, hogy a kormány határozatot hozott az ovis labdaprogram megvalósításáról még 2018 végén, és a projektre kerek egymilliárd forintot irányoztak elő. A program célja egyébként, hogy „az ország teljes területén, valamennyi óvodában/.../ hozzáférhetővé váljanak a gyermekek számára a sportszerek, illetve azok használatával elérendő örömteli testmozgásos foglalkozások”.

 

A sportszercsomagban többek között 20 focilabda, 16 mez, négy önfelálló kapu, négy összehajtható kapu, 2 darab, 2 az 1-ben kapu és lábtenisz szett labdával és pumpával, 2 darab profi edzőszett vízzel, vagy homokkal tölthető bázissal, valamint 2 darab 4 az 1-ben edzőállomás található.

 

(kép: illusztráció)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>