Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Falrahányt graffitijelzés a távolból
2018-06-27 15:48:31
Falrahányt graffitijelzés a távolból

Falrahányt graffitijelzés a távolból

Amikor tudomást szereztem róla, az első gondolatom az volt, vajon meddig lesz ott, meddig viseli el a kerület jobboldali vezetése. Biztosra vettem, hogy nem sokáig, rohanni fognak egy hengerrel és festékkel, jóllehet a gyorsaság nagyon nem jellemző rájuk.

 

A hetedik talán Budapest legócskább, az ott lakók gondjaira legérzéketlenebb kerülete, de az volt már a korábbi, szocialista vezetés alatt is. Soha semmit nem lehetett elintézni, mindenre volt egy elutasító formanyomtatványuk egyenszöveggel, amit pár héten belül kipostáztak. Én kaptam olyat is, amelyben a hatvanas évek valamely tanácsi rendeletének valamely paragrafusára hivatkoztak. Viszont mindig megköszönték hogy „felhívtam a figyelmüket, és kértek, hogy a jövőben is jelezzem, ha…”

 

 

A graffiti természetesen azonnali intézkedést követelt, a vödör és a henger, ahogy gondoltam, egy nap alatt előkerült, Kádár elvtárs tekintélyére sem vigyázhattak jobban annak idején. Orbánnak lehet kisvonata, meg is hosszabbíthatja, már tudni, hogy meg is fogja, na de ilyen gyerekes szituációban ábrázolni őt…

 

Úgyhogy, bár már nem vagyok hetedik kerületi, jelzem, hogy kivételesen teljesen egyetértek, ki vigyázzon a miniszterelnök méltóságára, ha nem az önkormányzat.

 

Az ott lakók meg költözzenek máshova, ha nem tetszik nekik a rendszer.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-...
Bővebben >>