Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Farkas Flóriánt a munka temette maga alá
2016-09-16 20:30:41
Farkas Flóriánt a munka temette maga alá

Farkas Flóriánt a munka temette maga alá

A politikusnak annyi az egyéb teendője, hogy bizottsági ülésre nincs ideje járni. Kérésére a Fidesz frakcióvezetője levette a válláról a terhet. Kósa Lajos visszahívta az Európai ügyek bizottságából Farkas Flóriánt, aki a nyilvánosság előtt továbbra sem számolt el a romák felzárkóztatására szánt uniós támogatás sorsával.

 

 „Csináltunk egy bizottsági helycserét. Erre én tettem javaslatot, mert megkérdeztem a képviselőtársamat, hogy tekintettel arra, hogy nagyon magas azoknak a bizottsági üléseknek a száma, ahol ő csak helyettesítéssel tud jelen lenni, hogy ezen tud-e változtatni. Ő maga azt mondta, hogy ne haragudjunk, de nem, mert annyi rengeteg dolga van a saját munkájával kapcsolatban, hogy ezt nem tudja megcsinálni, akkor mondtam, hogy jó, de akkor teszek egy ilyen javaslatot, mert nem bírja el a bizottság azt, hogy nem tud oda személyesen járni” – magyarázta a történteket Kósa Lajos frakcióvezető.

 

(hirtv.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megren...
Bővebben >>