Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Bianka napja van.
Farkasházy Tivadar Szijjártó magánéletéről írt csípős posztot
2020-08-27 13:04:20
Farkasházy Tivadar Szijjártó magánéletéről írt csípős posztot

Farkasházy Tivadar Szijjártó magánéletéről írt csípős posztot

A Debrecen és Hajdúsámson közötti 471-es harmadrendű útvonal átadása után Szijjártó Péter kimerítően válaszolt a sajtó kérdéseire, akik szó szerint kimerültek, ugyanis a 6 perc alatt 12-szer kérdeztek rá az ország 4. leggazdagabb milliárdosára, Szijj Lászlóra, mire a külügyminiszter 7-szer ismételte meg, hogy ő minden jogszabályt betart, 13-szor mondta, hogy munka és mennyit dolgozik, továbbá 22-szer azt, hogy magánélet, amire az Állatkert összes papagáját elkezdte enni a sárga irigység.

 

Azaz a 12-szer feltett kérdésre egyszer sem adott választ, ha csak az nem tekinthető annak, hogy az ezzel kapcsolatban megjelent cikkek némiképpen sértették az igazságérzetét. Az előző német államelnöknek, Wulffnak azért kellett lemondania, mert még Alsó-Szászországi miniszterelnökként elfogadott egy nyaralást egy üzletembertől. A kómában lévő orosz ellenzéki vezetőt, Navalnijt vasárnap Omszkból Berlinbe kimentő szlovén koncertszervező azonnal sietett leszögezni, hogy erre a repülőútra és az utazás megszervezésére egyetlen eurocent német állami pénzt sem vettek igénybe.

 

Ott így megy ez, Szijjártó szerint viszont a magánélet elidegeníthetetlen része, ha az ember a családjával és a barátaival egy olyan ember 3 emeletes 6 milliárdos jachtján nyaral, aki 200 milliárdos vagyona túlnyomó részét állami megrendelések révén szerezte, miközben az átlagpolgárokat filléres ügyekkel szekálja a NAV. A jogszabályokat hagyjuk, azt a Fidesz kénye-kedve szerint farigcsálja, már csak egyetlen kérdésünk van. Ha ő nem is fizetett semmit az útért, de ugye a barátai igen? Csak azért, mert a 24.hu szerint Szijj László luxusjachtja már olyan, mintha a NER szakszervezeti üdülője lenne.

 

Szijjártó apját a legfőbb ügyész már kimosta egy olyan sokmilliárdos kartellbuliból, amelyben rajta kívül mindenkit megbüntettek, „családi segítséggel” építette hatalmas több százmilliós dunakeszi házát, ahol időnként milliós zakót dob a kukába, a képen látható, hogy alig 20 év alatt honnan hová jutott, a fél másodosztályú futsalcsapatát benyomta külügyi állásokba, meg a Magyar Kereskedőházak vezetésébe, amelyek sorra mentek tönkre és már csak az Orbán családi török üzletfeléé létezik Isztambulban, felettébb különös kapcsolatai voltak Tarsollyal, az általa működtetett moszkvai vízumgyárral, még különösebben mentették ki a minisztérium szabálytalanul Quaestorba helyezett milliárdjait, s akkor még nem említettük a világrekord áron 300 milliárdért beszerzett 16 ezer lélegeztetőt, amelyeknek maximum a negyedére van orvosi team, ha egyáltalán mind az.

 

Hamarjában néhány azok közül, amelyek a mi igazságérzetünket sértik, hogyan is mondta?

 

Némiképp.

Utoljára frissítve: 2020-08-27 13:04:09

További híreink
Gulyás szerint értük tüntettek, nem ellenük
Nem hiszi, hogy az ország ötven legfontosabb ügyében benne van a Színház- és Filmművészeti Egyetem, de jó érzéssel nézik a történéseket, erről beszélt Gulyás Gergely az Ő...
2020-10-24 18:01:44, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Első körben jogellenesnek ítélték az SZFE dolgozóinak sztrájkja
A sztrájkbizottság vezetői az elsőfokú ítélet szerint jogellenesen hajszolták sztrájkba a dolgozókat.
2020-10-23 13:33:37, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Péntektől kötelező a maszkviselés a szabadtéri- és sportrendezvényeken Magyarországon
Október 23-tól kötelező lesz a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken és a sportrendezvényeken Magyarországon.
2020-10-23 13:33:34, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Gőzerővel készül a 2022-es választásra a Momentum, korábban azt is belengették, hogy hatalomra kerülésük eseté...
Bővebben >>