Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Federer visszautasította Szaúd-Arábiát a meggyilkolt újságíró ügye miatt
2018-11-01 09:59:44
Federer visszautasította Szaúd-Arábiát a meggyilkolt újságíró ügye miatt

Federer visszautasította Szaúd-Arábiát a meggyilkolt újságíró ügye miatt

„Nagyon gyors döntést hoztam. Nem akartam ott játszani abban az időszakban” – mondta a húszszoros Grand Slam-tornagyőztes svájci játékos. Az eseményre december 22-én kerül sor Dzsiddában, az Abdullah királyról elnevezett sportközpontban.

 

Szaúd-Arábia egyre növekvő nyomás alatt van a nemzetközi közösség részéről Dzsamal Hasogdzsi ellenzéki újságíró meggyilkolása miatt. A szaúdi abszolút monarchiát élesen bíráló Hasogdzsi október 2-án tűnt el, miután bement az isztambuli szaúdi főkonzulátusra, hogy a közelgő esküvőjéhez szükséges dokumentumokat intézze.

 

A szerb Novak Djokovic és a világranglista-vezető spanyol Rafael Nadal már jelezte részvételét az eseményen. Djokovic elmondta, ő is több mint egy évvel ezelőtt, szakmai alapon mondott igen a meghívásra, de a közelmúltban felvette a kapcsolatot a szervezőkkel, illetve Rafael Nadallal is egyeztet.

 

„Hamarosan döntést hozunk, de több információra van szükségünk arról, mi történik, hogy racionálisan dönthessünk, helyes-e a részvételünk, vagy sem” – magyarázta.

 

Az Amnesty International nemzetközi emberijog-védő szervezet felszólította Nadalt és Djokovicot is, hogy ne játsszanak a szaúdi eseményen.

További híreink
Mindenki álma és rémálma egyszerre: az első randi!
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közösségi oldalakat, akár a társkereső portálokat nézzük, mindegy...
2024-04-18 12:07:52, Hírek, Sport Bővebben
Hogyan érdemes a vakolt falat festeni?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra visszatekintő építési művelet. A kültéri vakolat nem csupán...
2024-04-16 09:42:07, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindannyiunk leghőbb vágya a fiatalos, vonzó megjelenés, és ebbe beletartozik az élénk tekintet, a jól ápolt, ...
Bővebben >>