Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Fekete György kitüntette Fekete Györgyöt a Fekete György által alapított díjjal
2018-11-09 19:00:40
Fekete György kitüntette Fekete Györgyöt a Fekete György által alapított díjjal

Fekete György kitüntette Fekete Györgyöt a Fekete György által alapított díjjal

Ezen kívül kap még a rendes tagsága után havi 380 ezer forintot (ez nagyjából az öregségi nyugdíjminimum 13-szorosa, vagyis így már 36-szoros szorzóval kell számolni), illetve természetesen van még rendes öregségi nyugdíja is – ha pontosak Szabó Szabolcs képviselő számításai, amivel üdvözölte a kiváló alkalmat.

 

A Nemzet Művésze díjakat még hétfőn vehették át Fekete hatmilliárdból felújított munkahelyi palotájában, a Pesti Vígadóban heten, mint a gonoszok: Budai Ilona népdalénekes; Fekete György belsőépítész, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) tiszteletbeli elnöke; Kampis Miklós építész; Kunkovács László fotóművész, néprajzkutató; Lator László költő, műfordító, esszéista; Orosz István grafikusművész és Rófusz Ferenc animációsfilm-rendező – jelentette be Vashegyi György, az MMA elnöke az átadó ünnepségen.

 

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere kiemelte: "magyarságunk számos más nemzettel ellentétben azért nem veszett el a történelem viharaiban, mert különös és erős önazonosság-tudattal rendelkezik, amely képes ellenállni minden erőszakos külső hatásnak". Hozzátette: "Ennek az életszemléletnek a legfőbb gyökerei az ősi és a keresztény hagyományunk, a nyelvünk, Istenbe vetett hitünk, egymás szeretete és tisztelete, kultúránk, művészetünk és irodalmunk".

 

Az Istenbe vetett nemzeti önazonosság feltehetően gördülékenyebben megélhető küldetés havi minimum plusz egymillióból így 86 évesen önnön talapzatára felsegítve sajátmagát.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
Bővebben >>