Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Féktelen propaganda és féktelen lakájok
2019-11-10 16:37:25
Féktelen propaganda és féktelen lakájok

Féktelen propaganda és féktelen lakájok

Ezt annyira komolyan gondolta, hogy néhány nappal később kinyílott a pitypangja, és a tisztázatlan módon megszerzett bérlakása ügyében nyílt levélben támadta az új polgármestert. Ha bárkinek kétségei lettek volna, ezután ne legyenek! A saját zseb mindenhatósága a tét számukra.

 

Ötöskéék még abból sem tanulnak, hogy nemzeti makkjuk pillanatok alatt a politika avarába hullt. Eszük ágában sincs " újságot írni", mert ha így lenne, nem egy pohár sörön vagy egy autón lovagolnának, és nem gyártanák sorozatban a gyűlölködő, valótlanságoktól hemzsegő cikkeket.

 

A látszat, hogy kizárólag Budapestre fókuszálnak jelenleg, és a fő céljuk az, hogy az ellenzéki összefogást szétbombázzák, az ellenzék polgármestereit és a főpolgármestert pedig minden mocskos módon lejárassák és besározzák. Akiknek fontosabb például, hogy Karácsony Gergely ült már autóban, mint az, hogy Erdogan és Orbán barátsága miatt a főváros lebénult, azokra kár lenne szót is vesztegetni.

 

A fővárosiak tisztában vannak a valósággal.

 

Ezt Ötöskéék is jól tudják, de azt is tudják, a vidék Magyarországára meghatározóan az általuk kreált hírek jutnak el.

 

A vidéki embereket ez a kormány már rég megfosztotta attól, hogy hiteles információkhoz jussanak. A vidéki sajtót központilag vezérlik. Budapest folyamatos gyalázása tehát kettős célt szolgál. Egyrészt elvakult, kicsinyes bosszú azért, mert csúfosan megbukott a Fidesz Budapesten, másrészt görcsös erőlködés a vidék agymosottá tételére. Ne reménykedjenek, mert ez nem fog a végtelenségig sikerülni. Igaz, ehhez az ellenzéknek is komolyan kell venni önmagát, de legfőképp a választókat. A vidékieket is beleértve.

 

Ha a budapesti ellenzékről és a budapestiekről hetet-havat összehordanak a lakájok, azzal pont az a céljuk, hogy a vidéknek azt üzenjék, egyedül a kormánypárt az egypárt, a mindenható. Hazugságokból, megfélemlítésből igyekeznek pajzsot kovácsolni továbbra is. Az utolsó falutól a nagyobb városokig semmitől sem riadnak vissza.

 

Tíz településen, Jászberényben, Szekszárdon, Komlón, Pettenden, Lengyeltótiban, Litéren, Taranyban, Kisberényben, Nyéstán és Várföldén november 10-én dől el, kik képviselik a helyieket.

 

Nem a féktelen lakájok lesznek azok.

 

Kaczvinszky Barbara

 

További híreink
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Újra indult a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság népszerű előadás-sorozata, Duna-Dráva Nemzeti Park Klub.
Bővebben >>