Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Feljelentést tett Budaörs polgármestere az aljas támadások miatt
2019-10-31 12:31:07
Feljelentést tett Budaörs polgármestere az aljas támadások miatt

Feljelentést tett Budaörs polgármestere az aljas támadások miatt

A választási kampány idején súlyos törvénytelenségek történtek Budaörsön, méghozzá a Fidesz-KDNP érdekében. Ezektől, sem akkor, sem azóta nem határolódtak el. Ahelyett, hogy tisztáznák magukat a gyanú árnyéka alól, a lejárató kampányt tovább folytatják, és politikai tőkét igyekeznek kovácsolni belőle. Napirenden tartják, elemzik, Fidesz-közeli sajtóorgánumaikban újra megjelentetik a bűncselekmények sorozataként nyilvánosságra került, magánéleti tartalmú felvételt - olvasható az egyesület állásfoglalásában.

 

Mint írják: "Ne felejtsük el, hogy mi minden történt még ezen kívül is a mostani választási kampányban Budaörsön! Valakik megbízást adtak arra, hogy telefonos ál-közvéleménykutatók tévesszék meg Budaörsön az embereket, hogy sugalmazott kérdésekkel rossz színben tüntessék fel a polgármestert, és dicsérjék egekbe a Fidesz-KDNP színeiben induló ellenfelét.

 

Valakik megzsarolták a polgármestert annak érdekében, hogy ne álljon ki a választáson a Fidesz-KDNP jelöltjével szemben. És miután ezt visszautasította, lejárató szórólapokkal árasztották el a várost valakiknek a megrendelésére. Végül a polgármester 90 éves édesapját valakik tettleg is bántalmazták miután megerősítette, hogy ő a polgármester édesapja.

 

Mindezen ügyekben rendőrségi feljelentések vannak folyamatban, és súlyos kártérítési perek várhatók."

 

Álláspontjuk szerint iyen helyzetben meglehetősen furcsa, ha gesztusokat vár a budaörsi Fidesz-KDNP a választást nagy arányban megnyert Budaörs Fejlődéséért Egyesülettől (BFE). Szeretnénk egyértelművé tenni: a 15 tagú önkormányzatba bekerült 3 képviselőjük megkap minden törvény által biztosított lehetőséget ahhoz, hogy munkájukat végezni tudják. Így többek között nyugodtan részt vehetnek tanácskozási joggal minden bizottság minden ülésén, de bizottsági tagsággal, vagy elnökséggel, ill. más pozícióval járó juttatásban nem részesülnek.

 

Ezzel a témával nem kívánunk a továbbiakban foglalkozni a rendőrségi vizsgálatok lezárultáig, és ezt javasoljuk a Fidesz-KDNP-nek is. Ehelyett Budaörs fejlesztésére koncentráljuk erőnket.

 

Wittinghoff Tamás

polgármester

Budaörs Város

 

Dr. Molnár Gábor

elnök

Budaörs Fejlődéséért Egyesület

 

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A mesterséges megtermékenyítés hatásfokának növelése és az embriók maximális védelme érdekében csökkentették a...
Bővebben >>