Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Feljelentik a fekete ruhás nővért
2015-09-02 18:01:10
Feljelentik a fekete ruhás nővért

Feljelentik a fekete ruhás nővért

Az intézkedő rendőrök hét emberrel szemben közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése, egy ember ellen gyülekezési joggal való visszaélés és a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt tettek feljelentést.

 

 

A hidat reggel egészségügyi dolgozók zárták le rövid időre, hogy így tiltakozzanak a szférában dolgozók alacsony jövedelme miatt. A flashmob részvevői a híd pesti hídfőjénél – gyalogosan – teljes szélességében lezárták az utat, csak az autóbuszokat engedték át.

A csoport molinókat tartott, egyiken a "Magyarország! Ne engedd a nővéreidet külföldre!" felirat volt olvasható.

 

Sándor Mária, a demonstráció egyik résztvevője, aki korábban feketeruhás nővérként vált ismertté, az MTI-nek azt mondta, az volt a céljuk, hogy felhívják a kormány figyelmét arra: nagyon nagy baj van az egészségügyben, és ha nem rendezik a dolgozók bérét, akkor a nővérek és orvosok újabb tömege hagyja el az országot, és nem lesznek, akik ellássák a betegeket.

 

 

 

 

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Az kétségtelen, hogy a villanyautókkal kapcsolatban a legtöbb kérdés a tö...
Bővebben >>