Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márta napja van.
Feljelentik Matolcsyt a várbeli luxusborozó ügyében
2016-03-03 20:30:16
Feljelentik Matolcsyt a várbeli luxusborozó ügyében

Feljelentik Matolcsyt a várbeli luxusborozó ügyében

A párt szerint a kormányváltás után az elszámoltatás nem maradhat el: külön eljárásban kell vizsgálni a jegybanki luxusköltekezések ügyét.

 

A Magyar Nemzeti Bank által alapított Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány Úri utcai ingatlanában borozó, bormúzeum és étterem is lesz, a Lónyay–Hatvany villában pedig még egy étterem, és egy művészeti galéria nyílik; díszvilágításért az ELIOS Zrt. felel – írja a Magyar Narancs internetes portálja.

 

Az Együtt szerint felháborító, hogy a Magyar Nemzeti Bank eredményéből, tehát közpénzből nyit kocsmát és éttermet Matolcsy György jegybankja, amit ráadásul Orbán Ráhel férjének érdekeltsége világít ki. Ilyeneket félázsiai diktatúrákban, esetleg keleti királyságokban szokás csinálni, nem az Európai Unió kellős közepén.

 

Az Együtt hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tesz az ügyben. Követelik, hogy haladéktalanul hozzák nyilvánosságra a Matolcsy-alapítványok költéseit, mégpedig a megalapításuktól napjainkig: nyilvánvalóan további disznóságokra derül majd fény.

 

A kormányváltás után pedig az elszámoltatás nem maradhat el: külön eljárásban készek vizsgálni a jegybanki luxusköltekezések ügyét. Az elszámoltatás pártatlan és igazságos lesz, de Matolcsyéknak felelniük kell majd azért, amit tettek – áll Pápa Levente, a párt alelnöke által megfogalmazott közleményében.

További híreink
Ez kell nekünk! Értelmes verseny lesz a Városligetben!
Nem is tudom, mi hiányzott az életünkből. A nyári, sem politikai, sem társadalmi szempontból nem nevezhető uborkaszezonban „csodálatos” programot talált ki egy fiatal.
2016-07-29 11:51:34, Hírek, Aktuális Bővebben
A kamionokat kitiltották Gyömrőről. Vagy mégse?
Rendszeresen felbukkan a lakosság részéről az a panasz, hogy a fuvarozók semmibe veszik a súlykorlátozást Gyömrőn. Ennek járt utána szerkesztőségünk, mivel jobb tisztán l...
2016-07-29 07:50:59, Hírek, Aktuális Bővebben
A földrablást így, vagy úgy, de meg kell állítani!
Az LMP őszinte döbbenettel és szomorúsággal fogadta a hírt, hogy a Nemzeti Választási Iroda szerint nem lesz meg a földügyi népszavazáshoz szükséges 200 ezer aláírás. Ért...
2016-07-29 03:40:13, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A kormányfő a 27. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen tartott előadásában úgy fogalmazott: Európa elvesztette a g...
Bővebben >>