Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Levente, Irén napja van.
Feljelentik Matolcsyt a várbeli luxusborozó ügyében
2016-03-03 20:30:16
Feljelentik Matolcsyt a várbeli luxusborozó ügyében

Feljelentik Matolcsyt a várbeli luxusborozó ügyében

A párt szerint a kormányváltás után az elszámoltatás nem maradhat el: külön eljárásban kell vizsgálni a jegybanki luxusköltekezések ügyét.

 

A Magyar Nemzeti Bank által alapított Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány Úri utcai ingatlanában borozó, bormúzeum és étterem is lesz, a Lónyay–Hatvany villában pedig még egy étterem, és egy művészeti galéria nyílik; díszvilágításért az ELIOS Zrt. felel – írja a Magyar Narancs internetes portálja.

 

Az Együtt szerint felháborító, hogy a Magyar Nemzeti Bank eredményéből, tehát közpénzből nyit kocsmát és éttermet Matolcsy György jegybankja, amit ráadásul Orbán Ráhel férjének érdekeltsége világít ki. Ilyeneket félázsiai diktatúrákban, esetleg keleti királyságokban szokás csinálni, nem az Európai Unió kellős közepén.

 

Az Együtt hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tesz az ügyben. Követelik, hogy haladéktalanul hozzák nyilvánosságra a Matolcsy-alapítványok költéseit, mégpedig a megalapításuktól napjainkig: nyilvánvalóan további disznóságokra derül majd fény.

 

A kormányváltás után pedig az elszámoltatás nem maradhat el: külön eljárásban készek vizsgálni a jegybanki luxusköltekezések ügyét. Az elszámoltatás pártatlan és igazságos lesz, de Matolcsyéknak felelniük kell majd azért, amit tettek – áll Pápa Levente, a párt alelnöke által megfogalmazott közleményében.

További híreink
Így fog kinézni a 2016/17-es tanév:szünetek, érettségi, felmérők
Megjelent a 2016/17-es tanév rendjéről szóló miniszteri rendelet hétfőn a Magyar Közlönyben, a következő tanévben több tematikus hét is lesz majd az iskolákban.
2016-06-28 08:16:07, Hírek, Aktuális Bővebben
Kerítésország
Ismét kigyúrt kopaszok próbálnak „rendet teremteni” – ezúttal a Városligetben.
2016-06-28 06:46:01, Hírek, Aktuális Bővebben
Szijjártó Orbán Európa-ellenes szóvivője
Szijjártó Péter külügyminiszterként nem a magyar érdekeket képviseli külföldön, hanem Orbán Viktor korrupcióban és lopásban érdekelt Európa-ellenes putyini politikáját. A...
2016-06-28 06:19:40, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az oktatási államtitkár csak csúsztatásokat és hazugságokat mond a vele készült interjúban. Palkovics képtelen...
Bővebben >>