Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Feljelentjük kormányunknál a gyömbért is, vesszen a tonik
2019-08-06 17:11:41
Feljelentjük kormányunknál a gyömbért is, vesszen a tonik

Feljelentjük kormányunknál a gyömbért is, vesszen a tonik

Megnyugvással és hatalmas megkönnyebbüléssel tapasztaljuk, hogy végre célkeresztbe kerültek az úgynevezett szoclibsi értékrend szerint szabad nemi identitásnak karikírozott aberráció élvezői, magyarul a buzik. Csak üdvözölni tudjuk az Országunk Házának őrzője által kinyilatkozott alapszabályt, hogy a normális homoszexuálisok alkalmazkodni próbálnak inkább, nem akarnak egyenrangúságot, és szerinte nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között. Szánkból vette ki a szavakat.

 

De arra szeretnénk kérni pártunk és kormányunk fáradhatatlan képviselőit, hogy ne torpanjanak meg eme célnál küldetésük teljesítése közben s végső megboldogulásunk érdekében vívott küzdelmükben kíméletlenül, de igazságosan nyissák meg számunkra az üdvözülés kapuit.

 

Ebben kívánnánk segíteni éber szolgáikként s következő lépésként itt vannak például a gyömbéresek, akiket ezennel újabb eltakarítandó és nemes tekintetes Boldog István képviselő urunk példáját követve globális bojkott alá helyezendő alsórendűbb fajként ajánlanánk bölcs vezetőink figyelmébe. Aztán jöhetnének a tetováltak, egy füst alatt a gyömbéres tetováltak,akár hidegek, akár melegek.

 

Továbbá.

 

Alázatosan kérjük pátunk és kormányunk bölcs vezetőit, hogy itt ne álljanak meg. A gyömbéresek és a tetováltak, valamint a tetovált gyömbéresek után kutassák fel és tartóztassák le és vessék tömlöcbe a bajszosokat. Azokkal mindig gond volt az elmúlt évszázadban, addig-addig birizgálták a libidójukat, míg le nem borult a tej a stelázsiról. Természetesen a fideszes bajszos az jó bajszos, Országunk Házát őrző bölcs alvezérünknek természetesen semmi bántódása nem eshet.

 

Nem szeretnénk sürgetni pártunk és kormányunk bölcs vezetőit, de hatékony megoldás lenne, ha a az első nagy bebörtönzési roham után frissen s kipihenten begyűjtenék a még meg nem születetteket is. Biztos, ami biztos, mert bármelyikből lehet gyömbérivó vagy kólamámorban fetrengő heteroszexuális buzeráns, aki azt hiszi, hogy zokni nélkül vehet cipőt a lábára vagy esetleg aritmikusan veheti a levegőt, csak úgy passzióból. Hova is jutna a világ, ha mindenki csak úgy szabadjára élhetné az életét, azzal akivel akarja s úgy, ahogy neki tetszik, miközben azt vedelne, ami jól esik.

 

Itt az ideje, hogy végre rend legyen ebben az országban: azonnali hatállyal követeljük a felcsúti kisvasút meghosszabbítását a Taigetoszig.

 

(forrás: szabadhir.hu)

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség...
Bővebben >>