Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Félmilliárd forint közpénzt kap a Kurultáj nevű ősmagyar revü
2020-07-05 17:38:59
Félmilliárd forint közpénzt kap a Kurultáj nevű ősmagyar revü

Félmilliárd forint közpénzt kap a Kurultáj nevű ősmagyar revü

 A Magyar–Turán Közhasznú Alapítvány a honlapja szerint "nemcsak a magyarság Kárpát-medencei történetét kutatja, hanem vándorlását is, nemzetközi együttműködésben keleti országok (különösen a rokon népek) tudományos intézeteivel, szakembereivel”.

 

Feladatuknak tekintik a tudományos eredmények megjelenítését a nem szakértő közönség számára, ezért szervezik meg rendszeresen a Kurultájt, amely Európa egyik legnagyobb lovas nomád hagyományőrző rendezvénye: korábban 12 országból, 27 hun és türk tudatú nemzet képviselője vett részt.

 

Az idei Kurultájt augusztus 21-23. között rendezik meg. A rendezvényen a hagyományőrző seregszemle mellett lesznek harci bemutatók, lovas versenyek és lovas vetélkedők, íjász programok, valamint a magyar-hun-avar örökséget bemutató kiállítások, népzenei programok.

 

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A részletek egyelőre nem ismertek, vizsgálat indult az ügyben.
Bővebben >>