Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Pál napja van.
Félmilliárdos kenderültetvény – döbbent rendőrök
2016-02-10 19:10:01
Félmilliárdos kenderültetvény – döbbent rendőrök

Félmilliárdos kenderültetvény – döbbent rendőrök

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján szombat reggel arról írt, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda pénteken négy férfit őrizetbe vett, miután több házkutatáson összesen mintegy 2200 tő, marihuána előállítására szolgáló indiai vadkendert foglaltak le.

 

A növények feketepiaci árát az előzetes becslés alapján százmillió forintban határozták meg, napközben azonban a rendőrség arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az új szakértői becslés alapján a lefoglalt növények értéke elérheti a 450 millió forintot is.

 

A rendőrség a honlapján beszámolt arról is, hogy kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a négy férfi ellen. Az eddigi adatok szerint a gyanúsítottak Pest megyében két helyszínen termesztették a növényt.

 

A rendőrség pénteken az ültetvényeken érte tetten, majd fogta el a gyanúsítottakat, és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

 

(képünk illusztráció)

 

További híreink
Kábítószer kereskedőket fogtak el Dunaharasztiban
Külföldről becsempészett és házilag termesztett marihuánából látott el miskolci drogdílereket az a két férfi, akiket a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság mu...
2016-06-29 18:37:34, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Drogdílereket fogtak el Pest megyében
Drogdílereket fogtak el a rendőrök Pest megyében - közölte szerdán a rendőrség honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
2016-06-29 18:32:55, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Bűnmegelőzési trükkök nyugdíjasoknak
Nagyszabású bűnmegelőzési kampányba kezdtek a monori rendőrök. E korosztály bizalmát és jóhiszeműségét kihasználva érzelmekre ható trükkökkel ejtik csapdába a nyugdíjasok...
2016-06-29 13:00:57, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Narancssárga, gömbölyded és íves, mint a tök a Katkics Tamás tervezte óvoda Szabadszálláson. A kultikus Mazsol...
Bővebben >>