Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Elza napja van.
Felnőtteknek való ajándékok? Miért ne? (+18)
2022-11-14 12:12:25
Felnőtteknek való ajándékok? Miért ne? (+18)

Felnőtteknek való ajándékok? Miért ne? (+18)

 
Ciki vagy nem?
 
Sokan az önkielégítésre szolgáló erotikus játékszerek jellegéből adódóan azt gondolják, ilyesmit egész egyszerűen nem illik ajándékba adni. Ha azonban más oldalról vizsgáljuk a kérdést, hamar beláthatjuk, hogy nincs is jobb ajándék, mint az öröm. Ez pedig egy ilyen eszköz segítségével érhető el a legkönnyebben. 
 
A Szexaruhaz.hu Szexshop maszturbátorok választéka bővelkedik kihagyhatatlan darabokban, de a férfiak is könnyen megtalálhatják a párjuk számára megfelelő vibrátort a webshop kimeríthetetlen választékában. Az örömszerzés mellett szinte mindannyiunkat hajt a kíváncsiság, hiszen sokak szeretik azt, hogy nézhetik párjukat önkielégítés közben. Egy sokoldalúan használható játékszer segítségével pedig ez sem elérhetetlen. 
 
Minden párkapcsolatnak előnyére válhat az, ha sikerül egy kis változatosságot csempészni bele, ha sikerül megtörni az unalmas hétköznapokat, és feldobni egy-egy szürke estét. Miért ne valósulhatna meg ez egy maszturbátor vagy vibrátor segítségével?
 
Ismerkedj meg a párod igényeivel!
 
Valószínűleg számtalanszor elképzelted már, ahogy a párod idegesen hozzád vágja az ajándékba kapott játékszert, és óriási vita kerekedik az egészből. De az sem túl kellemes, ha egy maszturbátor láttán rohan el mérgében a kedvesed. 
 
Az ilyen, és ehhez hasonló esetek elkerülése érdekében érdemes tájékozódni párod igényeivel kapcsolatban, és feltérképezni, hogy mennyire nyitott bizonyos eszközök használatával kapcsolatban. A nők ezzel kapcsolatban igyekeznek homályosan fogalmazni, és hátulról megközelíteni a témát, míg a férfiak poénba burkolva teszik fel a kérdéseiket. 
 
A konkrét eszköz kiválasztása
 
Miután valamilyen úton-módon sikerült kideríteni, örülne-e a párod egy pikáns kis szexjátéknak, már csak a megfelelő maszturbátor vagy vibrátor kiválasztása van hátra. A vásárlás a széles választéknak hála nem olyan bonyolult. Ha nem szeretnél személyesen kutakodni a játékok után, preferáld az online vásárlást! 
 
Itt könnyen leteheted a voksot egyik vagy másik termék mellett, miután megtudtad, a kicsit vagy a nagyot szereti, vízben használná-e inkább vagy sem, milyen színek, anyagok, formák jönnek be neki. Ezeknek a kérdésnek a megválaszolásával máris közelebb kerülhetsz a konkrét eszközhöz. Ha azonban nincs ötleted, a legnépszerűbb szexjátékok közötti válogatással nem lőhetsz mellé.
 
Vibrátort vagy maszturbátort ajándékozni cseppet sem kellemetlen, sőt! Egy ilyen játék csak még közelebb hozhat titeket egymáshoz.
 
(x) 
 
További híreink
A lelki-szellemi egészség, a feltöltődés is a siker része
A béren kívüli juttatások mindig pozitív hatással vannak a munkavállalókra.
2022-11-30 14:04:50, Hírek, Színes Bővebben
Boros Bronzvasárnap
A Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazin, valamint társszervezőként a Pannon Borbolt idén negyedik alkalommal rendezi meg az Adventi Borszalont Baranya székhelyén.
2022-11-29 08:52:09, Hírek, Színes Bővebben
Elektromos autó töltése okosan, napelemmel
A közlekedési módok folyamatosan fejlődnek, amire szükség is van, mivel a károsanyag-kibocsátásért nagymértékben felelnek. Az egyik legzöldebb és viszonylag új képvisel...
2022-11-28 18:04:01, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kutyaeledelt választani csak látszólag tűnik egyszerűnek. Manapság ugyanis már annyi gyártó terméke versenyez ...
Bővebben >>