Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Magdolna napja van.
Felszámolná a parlamenti ellenzéket az MSZP-s képviselő
2018-07-06 14:00:52
Felszámolná a parlamenti ellenzéket az MSZP-s képviselő

Felszámolná a parlamenti ellenzéket az MSZP-s képviselő

Az ellenzéknek fel kellene függesztenie az országgyűlési munkáját – mondta a Reggeli gyorsban Korózs Lajos szocialista képviselő. Bár, mint a műsorban hozzátette, ezt idézőjelben érti.

 

A politikus szerint az ellenzéknek alternatív parlamentet kellene alakítania, mert a mostani helyzetben semmi értelme annak, hogy a kormányzattal szemben álló oldal képviselői órákat, napokat, éjszakákat töltsenek a törvényhozásban.

 

A parlament Népjóléti Bizottságának elnöke szerint egy ellenzéki kerekasztal is megoldás lehetne, amelynek munkájába akár civil szervezeteket is bevonhatnának.

 

Mint mondta, ezzel bemutathatnák a most következő másfél éves alkotmányozási időszakban, hogy milyen a másik Magyarország, az, amelyik egy XXI. századi, és nem egy múlt századi diktatúrára hasonlít.

További híreink
Élőben közvetítették, hogyan „menőztek”: saját halálukat vették fel
A fiatalok egy jobbkormányos autót próbáltak ki, a sofőr pedig élő közvetítést adott erről az egyik közösségi oldalon. Ketten meghaltak az élőben közvetített balesetben. ...
2018-07-22 17:30:50, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Mielőtt meghalsz, moss kezet
A magyar egészségügyi rendszer már hálapénzzel se működik, úgy ahogy van, az egész beadta a kulcsot – Bruck András írása.
2018-07-22 17:00:12, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Mészáros Lőrinc nincs is csak kitalálták, ekkora Istenkirály nem lehet a Földön
Több mint 23 milliárd forintból villamosíthatja Mészáros Lőrinc a Balaton északi partján futó vasútvonalat – áll a közbeszerzési értesítőben. A felcsúti dollármilliomos e...
2018-07-22 13:01:12, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az 59 éves Craig Turner holttestére a Studio Cityben található otthonában találtak rá. Fejbe lőtte magát.
Bővebben >>