Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Albin napja van.
Feszültség az ellenzéki összefogásban – Hadházyt indítja Zuglóban a Momentum
2021-02-18 20:04:21
Feszültség az ellenzéki összefogásban – Hadházyt indítja Zuglóban a Momentum

Feszültség az ellenzéki összefogásban – Hadházyt indítja Zuglóban a Momentum

Fekete-Győr egy hosszabb videón beszélt Hadházy jelöltségéről, amelyben arra is kitért, hogy a képviselő szerinte a korrupció elleni harc védőszentje.

 

„Azt szeretnénk, hogy Zuglónak olyan átlátható, tisztességes és becsületes parlamenti képviselője legyen, mint amilyen Hadházy Ákos” – hangzott el a videóban.

 

A Momentum egy olyan körzetben indítja el az előválasztáson Hadházy Ákost, ahol Tóth Csaba szocialista politikus győzött korábban egyéniben. Tóth Csabával szemben viszont a Momentumnak súlyos kifogásai vannak, Fekete-Győr András például azt mondta korábban, ha lesz közös lista, azon Tóth Csaba nem lehet rajta.

 

Azt szeretnék, ugyanis, hogy a listán ne legyenek rajta olyanok, akiket valaha csaláson értek, illetve megkárosították az adófizetőket. (Tóth Csabát évekkel ezelőtt tagbeléptetések miatt magánokirat-hamisítás miatt jelentették fel, de végül az eljárás során felmentették.)

 

Az ellenzéki pártok elnökei még nem jelentették be, milyen megállapodást kötöttek az előválasztásról, Hadházy csak akkor tud Zuglóban indulni, ha mind a 106 körzetben tartanak előválasztást, ott is, ahol ellenzéki győztes volt 2018-ban. Hadházy korábban Szekszárdon indult - még LMP-s politikusként -, és 7 ezer szavazattal kapott ki Horváth István fideszes politikustól, akit a trafikmutyival leplezett le.

 

A Telex információi szerint napokon belül sor kerül Szél Bernadett momentumos bejelentésére is, őt a Budakeszi-Budaörs területét magában foglaló, Pest megye 2-es választókerületében indíthatják.

 

(forrás: hvg.hu)

 

További híreink
Romló adatok: 4948 új fertőzött, 107 beteg elhunyt
4948 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 107 többségében idős, krónikus beteg, így az járvány áldozatainak száma 14 902-re emelkedett.
2021-02-27 10:12:35, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Orbántól várja a PDSZ az iskolák bezárását
Nyílt levélben kéri a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, hogy a prognosztizált súlyosbodó járványhelyzet miatt a gyerekek védelmében átmenetileg zárják be az általá...
2021-02-27 10:12:33, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Ellenzéki előválasztás: Karácsony Gergely a legnépszerűbb a Medián szerint
Karácsony Gergely vezet a feltételezett ellenzéki miniszterelnök-jelöltek népszerűségi versenyében a Medián friss felmérése szerint.
2021-02-24 18:17:42, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pokorni Zoltánnak nem a nagyapja nyilas pontosabban szadista gyilkos múltja miatt kéne szégyenkezni, hanem saj...
Bővebben >>