Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Natália napja van.
Fillérekért árul autókat az állam
2016-03-27 18:00:36
Fillérekért árul autókat az állam

Fillérekért árul autókat az állam

Jelenleg közel száz, többnyire adóügybe keveredett polgároktól begyűjtött használt kocsit kínál eladásra az állam, a nagy részét valóban csak pár tízezer forintért. A neten lehet licitálni, de előtte bárki megnézheti személyesen a számára szimpatikus kocsikat.

 

Érdemes elolvasni az apróbetűs ismertetőket, ugyanis egynémely jószágnak se forgalmija, se kulcsa, de a kínálatban bőven akadnak a piaci ár alatti ígéretes példányok is. Mi most 10 olyan eladósorba került autót választottunk ki, amelyeknek zömében van papírjuk, sőt, többről az alacsony ár és az érvényes műszaki vizsga mellett azt írja a NAV, hogy sérülésmentes.

 

(további részletek a vezess.hu oldalán)

További híreink
Megújul a Lámpás patak
A Lámpás patak rendezésével folytatódik a csapadékcsatorna fejlesztési program Pécsett, a beruházás közel 148 millió forintos támogatással valósul meg.
2016-12-07 20:52:45, Hírek, Színes Bővebben
Cipősdoboz akció kerületünkben
A Cipősdoboz Akció 10 éve lett tradíció hazánkban. Minden év decemberében óriási munkával gyűjtik a cipősdoboznyi adományokat, hogy a kórházakban ünneplő, rászoruló csalá...
2016-12-07 10:17:10, Hírek, Színes Bővebben
Ünnepi hangulatban Mikuláskor is
A hagyományoknak megfelelően Szent Miklós, Myra püspöke, a gyermekek és a diákok védőszentjének ünnepe alkalmából ebben az esztendőben is bejárták kerületünket az önkormá...
2016-12-07 10:14:07, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Adele a leggazdagabb 30 év alatti brit sztár a Heat magazin éves listája szerint.
Bővebben >>