Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zelma napja van.
Fillérekért árul autókat az állam
2016-03-27 18:00:36
Fillérekért árul autókat az állam

Fillérekért árul autókat az állam

Jelenleg közel száz, többnyire adóügybe keveredett polgároktól begyűjtött használt kocsit kínál eladásra az állam, a nagy részét valóban csak pár tízezer forintért. A neten lehet licitálni, de előtte bárki megnézheti személyesen a számára szimpatikus kocsikat.

 

Érdemes elolvasni az apróbetűs ismertetőket, ugyanis egynémely jószágnak se forgalmija, se kulcsa, de a kínálatban bőven akadnak a piaci ár alatti ígéretes példányok is. Mi most 10 olyan eladósorba került autót választottunk ki, amelyeknek zömében van papírjuk, sőt, többről az alacsony ár és az érvényes műszaki vizsga mellett azt írja a NAV, hogy sérülésmentes.

 

(további részletek a vezess.hu oldalán)

További híreink
Az idei Tüke-díjas Sólyom Kati
A Tüke Alapítvány ebben az esztendőben a pécsiek javaslata alapján Sólyom Katalin színésznőnek adományozta a Tüke-díjat.
2017-01-22 20:14:30, Hírek, Színes Bővebben
Színes, szélesvásznú fotók
Igazi fotós csemegével, panoráma képek kiállításával nyitotta az évet a Csepeli Munkásotthon Galéria 21 kiállítótermében a Stemmer Ferenc Fotóklub. Bízvást állíthatjuk: e...
2017-01-22 12:18:51, Hírek, Színes Bővebben
Ma van a magyar kultúra napja
Ma van a magyar kultúra napja, ebből az alkalomból országszerte számos helyen rendeznek ünnepséget, díjakat adnak át, kiállításokat nyitnak. Ezen a napon tartják az Együt...
2017-01-22 08:00:13, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt indít a Közös Mezőgazdasági Politika (KAP) következő reformjával k...
Bővebben >>