Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Simon napja van.
Fillérekért árul autókat az állam
2016-03-27 18:00:36
Fillérekért árul autókat az állam

Fillérekért árul autókat az állam

Jelenleg közel száz, többnyire adóügybe keveredett polgároktól begyűjtött használt kocsit kínál eladásra az állam, a nagy részét valóban csak pár tízezer forintért. A neten lehet licitálni, de előtte bárki megnézheti személyesen a számára szimpatikus kocsikat.

 

Érdemes elolvasni az apróbetűs ismertetőket, ugyanis egynémely jószágnak se forgalmija, se kulcsa, de a kínálatban bőven akadnak a piaci ár alatti ígéretes példányok is. Mi most 10 olyan eladósorba került autót választottunk ki, amelyeknek zömében van papírjuk, sőt, többről az alacsony ár és az érvényes műszaki vizsga mellett azt írja a NAV, hogy sérülésmentes.

 

(további részletek a vezess.hu oldalán)

További híreink
Újabb népi gyógymódról bizonyították be, hogy hatástalan
Újabb népi gyógymódról bizonyították be, hogy hatástalan: a tőzegáfonya nem előzi meg és nem gyógyítja a húgyúti fertőzéseket az időseknél egy új amerikai tanulmány szerint.
2016-10-27 20:22:38, Hírek, Színes Bővebben
A világ egyik legszebb madara felbukkant az Eger-patakban
A mandarinréce a világ legszebb számon tartott madarai közé tartozik, nem véletlenül. Magyarországon pedig egyenesen ritkaságszámba megy.
2016-10-27 14:15:35, Hírek, Színes Bővebben
Operasztárok randevúznak Pécsett
A Kodály Központban adnak egymásnak randevút a közeljövőben az Operalia ma már nemzetközi hírnévnek örvendő díjazott művészei.
2016-10-26 22:20:52, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A magánszemélyek közül előkelő helyen szerepel a legnagyobb adótartozók listáján a gyömrői Orbán Péter Gyula, ...
Bővebben >>