Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Fizetésemelés helyett megtiltják a tanároknak, hogy a fizetésükről beszéljenek
2019-10-09 14:15:33
Fizetésemelés helyett megtiltják a tanároknak, hogy a fizetésükről beszéljenek

Fizetésemelés helyett megtiltják a tanároknak, hogy a fizetésükről beszéljenek

Amint a médiában az elmút hetekben-hónapokban megjelent, a Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozata egy kampányt indított, aminek keretében rengeteg pedagógus mutatta meg, mennyire keveset keres hónapról hónapra.

 

Az említett tankerületben ehhez képest a titoktartási nyilatkozat aláíróinak vállalnia kell, hogy minden, feladatteljesítés közben tudomásukra jutott tényt, adatot, információt titokként kell kezelniük, azokat harmadik személy számára nem teszik hozzáférhetővé, nem hozhatják nyilvánosságra. Egy titoktartási kötelezettséggel kényszerítenék őket arra, hogy a munkáltatói jogviszonyuk megszűnése UTÁN sem beeszélhetnének a díjazásukról.

 

A Pedagógusok Szakszervezetének alelnöke szerint az ilyen fokú szigor jogsértő lehet, hiszen nem csak az iskolai problémákról való beszélgetést gátolja, hanem a jogsegélyért a szakszervezethez fordulást is. Arra bíztatják a pedagógusokat, hogy tagadják meg az aláírást.

 

 

Utoljára frissítve: 2019-10-09 15:12:05

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egyöntetű szakmai állásfoglalást fogalmaztak meg a „gyógyszerész nélküli gyógyszertár” ellen a gyógyszerész ké...
Bővebben >>