Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
„Flour Tomi mszp-s, a 30Y ballibsi” – osztja az észt Mészáros nácista kultúrhóhérja
2018-08-25 14:01:14
„Flour Tomi mszp-s, a 30Y ballibsi” – osztja az észt Mészáros nácista kultúrhóhérja

„Flour Tomi mszp-s, a 30Y ballibsi” – osztja az észt Mészáros nácista kultúrhóhérja

A Magyar Idők című kormánybarát napilapban már a sokadik publicisztikája jelent meg, amelyben arról próbálja meggyőzni az olvasókat, hogy 8 évvel Orbán Viktor miniszterelnök hatalomra kerülése után bizony még mindig az úgynevezett balliberális elit uralja a kulturális életet.

 

Ennek bizonyítására Szakács cikkeiben rendre felsorolta, kiket tart balliberálisnak a magyar film-, színház-, és képzőművészetben.

 

Nem maradhatott ki a hazai könnyűzenei élet kilistázása sem. Szakács a Magyar Időkben szombaton példaként hozza, hogy bár Tóth Vera "Magyarország egyik legjobb hangú énekesnője, dalait milliók nézik a videómegosztókon, közösségi oldalát 164 ezren követik", a közszolgálati Petőfi rádióban az elmúlt hat évben összesen 14 alkalommal játszottak le tőle három számot. Ellenben "a közismerten balliberális 30Y zenekar" 81 számát összesen 3525 alkalommal játszották le ugyanezen az adón.

 

Szakács szerint, míg Vastag Csaba például nem tartozik a balliberális világhoz, Király Viktor igen, utóbbi számait szintén többször játsszák.

 

"A közismerten MSZP-szimpatizáns Fluor Tomi" szintén a balliberális táborban találta magát, aki az ősbűnt azzal követte el, hogy egy köztévés interjú közben élőben odaugrott a kamerába, majd azt ordította, hogy Soros György. Ezután a közrádió hetekig nem játszotta együttese, a Wellhello számait.

 

A kormánypárti megmondóember szerint "a legprimitívebb és legobszcénabb szövegeket gyártó, a drogozást és a züllött életet népszerűsítő balliberális előadók több tízezer alkalommal voltak hallhatók a rádióban, mindezért sokmilliós jogdíjat vesznek fel".

 

(forrás: 168ora.hu)

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>