Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Flour Tomit feljelentették a zenésztársai
2018-10-21 10:51:23
Flour Tomit feljelentették a zenésztársai

Flour Tomit feljelentették a zenésztársai

Sokan megdöbbentek, amikor néhány napja több ismert zenész is bejelentette, távozik a Wellhello-ból. Rögtön megindultak a találgatások, és már arról is pletykáltak, feloszlik a sikerbanda, de aztán Fluor és Diaz egy közlemény adott ki.

 

"A napokban elbúcsúztunk néhány tagtól a háttérzenekarból, ami egyes sajtófelületekből aggodalmat váltott ki. A hír igaz, aggódni viszont nem kell, a Wellhello, azaz Fluor és Diaz van, volt, lesz, maximum a színpadon zúznak mellettünk mások. Hogy mi történt? Az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, másfele változtunk" - írták a közösségi oldalukon.

 

„Egy az egész zenekart érintő véleménykülönbség miatt október 12-én délután Karácson Tamás (Fluor) e-mailben kinyilatkoztatta, hogy a vele egyet nem értőket, vagyis a formáció volt szaxofonosát, Bartók Mátét és vele együtt gyakorlatilag az egész Wellhello zenekart be fogja perelni" – idézi a távozó tagok által kiadott közleményt a Blikk.

 

"Ezt követően az esti megtartott koncert előtt minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel. A kilépések végleges oka ennek ellenére nem ez volt, hanem az, hogy szombaton Fluor sms-ben megfenyegette Bartók Mátét, akinek a testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie. Ez a magatartás nem fért össze a zenekar tagjainak elveivel, ezért úgy döntöttek, kilépnek a produkcióból” - írták.

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Színes Bővebben
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Színes Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az esküvő kapcsán a vőlegény öltözékéről nem beszélünk eleget. Pedig a menyasszony mellett a vőlegény az esemé...
Bővebben >>