Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Simon napja van.
Föld is jár a trafikhoz Szekszárdon
2016-03-07 20:30:49
Föld is jár a trafikhoz Szekszárdon

Föld is jár a trafikhoz Szekszárdon

Horváth István (képünkön) volt az a fideszes polgármester, aki egy hangfelvételen arról beszélt, hogy trafikhoz csak „elkötelezett jobboldaliak” juthatnak. Azok a fideszesek, akik pár éve még „régi trafikos családként” nyerték el a dohányboltok üzemeltetési jogát, most éppen „földművesként” zsebelik be a magyarok közös termőföldjeit.

 

A Demokratikus Koalíció szerint ez a szekszárdi példa is bizonyítja, hogy a Fidesz elárulta a magyar embereket, amikor a nép közös vagyonát a saját politikusai, rokonai, haverjai között osztogatta szét.

 

Az elmúlt 6 év törvényesített rablásaiban eddig mindig az volt a közös pont, hogy a sokakat megillető javakat a Fidesz szolgálatában álló kevesek szerezhették meg. A másik közös pont az lesz, amikor minden így meggazdagodott fideszesnek a független igazságszolgáltatás előtt kell felelnie a DK szerint.

További híreink
Nincs irgalom
Reggel hat órakor kisebbik fiam rémülten felhívott, hogy a CBA előtti buszparkolóban rosszul lett egy hölgy. A diákok a buszra várakoztak. A hölgy összeesett, rángatózott...
2016-10-28 19:10:33, Hírek, Aktuális Bővebben
Két nappal meghosszabbítja a vasúti és buszos bérletek érvényességi idejét az NFM
Két nappal meghosszabbítja az októberi vasúti és autóbuszos dolgozói és tanulói havibérletek érvényességi idejét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).
2016-10-28 18:26:09, Hírek, Aktuális Bővebben
Az elásott rákkeltő vegyszerek ma is mérgezhetik a gyömrői talajvízet – videó
Gyömrőn és környékén elhagyatott, veszélyes hulladék okozhat szennyezést – számolt be a Greenpeace Magyarország az OzoneNetwork csütörtöki műsorában. Egy vizsgálat a hatá...
2016-10-28 17:44:37, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem vesznek részt a jövőben a parlament munkájában a DK országgyűlési képviselői, mindannyian végleg kivonulna...
Bővebben >>