Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Natália napja van.
Föld is jár a trafikhoz Szekszárdon
2016-03-07 20:30:49
Föld is jár a trafikhoz Szekszárdon

Föld is jár a trafikhoz Szekszárdon

Horváth István (képünkön) volt az a fideszes polgármester, aki egy hangfelvételen arról beszélt, hogy trafikhoz csak „elkötelezett jobboldaliak” juthatnak. Azok a fideszesek, akik pár éve még „régi trafikos családként” nyerték el a dohányboltok üzemeltetési jogát, most éppen „földművesként” zsebelik be a magyarok közös termőföldjeit.

 

A Demokratikus Koalíció szerint ez a szekszárdi példa is bizonyítja, hogy a Fidesz elárulta a magyar embereket, amikor a nép közös vagyonát a saját politikusai, rokonai, haverjai között osztogatta szét.

 

Az elmúlt 6 év törvényesített rablásaiban eddig mindig az volt a közös pont, hogy a sokakat megillető javakat a Fidesz szolgálatában álló kevesek szerezhették meg. A másik közös pont az lesz, amikor minden így meggazdagodott fideszesnek a független igazságszolgáltatás előtt kell felelnie a DK szerint.

További híreink
Karácsonyi Magdala-koncert
A Magdala december 18-i koncertjével a „Szép karácsony immár eljő…”
2016-12-09 00:51:35, Hírek, Aktuális Bővebben
Kicsit melegszik az idő hétvégén
A hétvégén némileg melegebb lesz az időjárás, több helyen 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok. Pénteken helyenként még előfordulhat ónos eső, a hétvége további rés...
2016-12-08 19:25:59, Hírek, Aktuális Bővebben
Még nyolc napig lehet diákhitelt igényelni az idén
Még nyolc napig, december 15-ig lehet diákhitelt igényelni az idén ahhoz, hogy január 15-én megkapják a hallgatók a kért összeget - hívta fel a figyelmet az MFB-csoportho...
2016-12-08 18:15:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út fejlesztése 2018 második felében kezdődhet meg, ugyanakkor a j...
Bővebben >>