Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zsanett napja van.
Föld is jár a trafikhoz Szekszárdon
2016-03-07 20:30:49
Föld is jár a trafikhoz Szekszárdon

Föld is jár a trafikhoz Szekszárdon

Horváth István (képünkön) volt az a fideszes polgármester, aki egy hangfelvételen arról beszélt, hogy trafikhoz csak „elkötelezett jobboldaliak” juthatnak. Azok a fideszesek, akik pár éve még „régi trafikos családként” nyerték el a dohányboltok üzemeltetési jogát, most éppen „földművesként” zsebelik be a magyarok közös termőföldjeit.

 

A Demokratikus Koalíció szerint ez a szekszárdi példa is bizonyítja, hogy a Fidesz elárulta a magyar embereket, amikor a nép közös vagyonát a saját politikusai, rokonai, haverjai között osztogatta szét.

 

Az elmúlt 6 év törvényesített rablásaiban eddig mindig az volt a közös pont, hogy a sokakat megillető javakat a Fidesz szolgálatában álló kevesek szerezhették meg. A másik közös pont az lesz, amikor minden így meggazdagodott fideszesnek a független igazságszolgáltatás előtt kell felelnie a DK szerint.

További híreink
Nyári nyitás
A március óta Maglódon működő autóalkatrész-gyár várja a helyi munkaerőt.
2016-05-30 12:22:58, Hírek, Aktuális Bővebben
Változékony időjárással kezdődik a nyár
Változékony időjárással kezdődik a héten a meteorológiai nyár. Több helyen lehetnek záporok, erős, akár viharos széllel kísért zivatarok. Helyenként viszont hosszabb napo...
2016-05-30 12:03:57, Hírek, Aktuális Bővebben
Lemondott Gyömrő polgármestere
Lemondott tisztségéről Gyenes Levente, Gyömrő polgármestere, a Helyi Választási Bizottság a lemondás hatályba lépését követően ülhet össze, és tűzheti ki az időközi polgá...
2016-05-30 09:58:29, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Határjáró kirándulást szervez az Önkormányzat május 21-ére.
Bővebben >>