Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Pál napja van.
Föld is jár a trafikhoz Szekszárdon
2016-03-07 20:30:49
Föld is jár a trafikhoz Szekszárdon

Föld is jár a trafikhoz Szekszárdon

Horváth István (képünkön) volt az a fideszes polgármester, aki egy hangfelvételen arról beszélt, hogy trafikhoz csak „elkötelezett jobboldaliak” juthatnak. Azok a fideszesek, akik pár éve még „régi trafikos családként” nyerték el a dohányboltok üzemeltetési jogát, most éppen „földművesként” zsebelik be a magyarok közös termőföldjeit.

 

A Demokratikus Koalíció szerint ez a szekszárdi példa is bizonyítja, hogy a Fidesz elárulta a magyar embereket, amikor a nép közös vagyonát a saját politikusai, rokonai, haverjai között osztogatta szét.

 

Az elmúlt 6 év törvényesített rablásaiban eddig mindig az volt a közös pont, hogy a sokakat megillető javakat a Fidesz szolgálatában álló kevesek szerezhették meg. A másik közös pont az lesz, amikor minden így meggazdagodott fideszesnek a független igazságszolgáltatás előtt kell felelnie a DK szerint.

További híreink
Júliustól ingyenes a kéményseprés
A kéményseprés kikerül az önkormányzatok feladatai közül, és július 1-jétől az állam közfeladatként, térítésmentesen látja el azt.
2016-06-30 07:21:00, Hírek, Aktuális Bővebben
Levélszemét árasztotta el az ügyfélkaput
Az elektronikus közigazgatás magját jelentő ügyfélkapu tárhelyét tegnap reggeltől levélszemét árasztotta el. A jelenleg még önálló KEKKH és a fejlesztés informatikai fela...
2016-06-30 04:43:08, Hírek, Aktuális Bővebben
Az emberek véleményét kell meghallgatni a budapesti Olimpiáról
Az Együtt szerint a 2024-es budapesti olimpia helyett az egészségügyre és az oktatásra kell fordítani a milliárdokat. A kormány nem hallgatja meg az emberek véleményét, p...
2016-06-30 04:28:57, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az északír válogatott 2-0-ra legyőzte az ukrán csapatot a C csoport csütörtök délutáni második fordulós mérkőz...
Bővebben >>