Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Földárverés - leszarva
2015-11-23 16:41:18
Földárverés - leszarva

Földárverés - leszarva

A trágyát Bábonymegyerből szállították Kaposvárra, a kék Ifát Sallai R. Benedek, a zöldpárt országgyűlési képviselője vezette – számolt be a radikális sajtótájékoztatóról a sonline.hu. A rendőrök megpróbálták megakadályozni az akciót, ám a honatya előbb leborította a rakományt, majd élve mentelmi jogával – bejelentette, az eljárás későbbi szakaszában lemond róla – sajtótájékoztatót is tartott.

 

„A kormány a földárverésekre a társadalomtól és az országgyűléstől sem kapott felhatalmazást” - jelentette ki. „Több mint 300 ezer hektárt kótyavetyélnek el, s ellehetetlenítik a magyar kis- és középvállalkozókat, akik így semmilyen életcélt nem tudnak majd felmutatni gyermekeiknek.”

 

A képviselő ellen a rendőrség elvileg szabálysértési eljárást indít. Az LMP-sek a trágyát a hivatal bejáratánál hagyták aféle jelképként.

 

A Városgondnokság megrendelte a trágya eltakarítását a KVG-től, akik hétfőn délután el is vitték a hulladékot. A néhány tízezer forintos szállítási költséget a szennyező képviselőnek számlázták.

 

 

Utoljára frissítve: 2015-11-23 16:47:07

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Határtalan lehetőségek az agykutatás hónapján kognitív képességeink fejlesztésére.
Bővebben >>