Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Friderikusz Orbánról: elég, amit lát és hall belőle
2015-12-17 18:01:11
Friderikusz Orbánról: elég, amit lát és hall belőle

Friderikusz Orbánról: elég, amit lát és hall belőle

Orbán Viktor nem valószínű, hogy szerepelni fog az Összezárva Friderikusszal című műsorban, hiszen a Magyar Narancsnak interjút adó Friderikusz Sándor szerint a kormányfő "ebben a mai állapotában" nem vállalná be a dolgot, ő pedig "kétszer is meggondolná", hogy kíváncsi-e még rá, ugyanis közel tíz éve nincs személyes kapcsolatuk egymással, "de épp elég, amit lát és hall" belőle.

 

"Ha például elkezdeném számon kérni, mit művelt az országgal, vagy felvétel közben elhagyná a műsort, (...), vagy a vazallusai a felvételt követően igyekeznének minden kritikus részt kivágatni az adásból (...)" - fogalmazott az Orbán feleségével, Lévai Anikóval az egyetemi éveikben baráti viszonyt ápoló Friderikusz.

 

A TV2 eladásáról is kérdezte a lap, de nem tudott meg sokat tőle, mert saját bevallása szerint nincsenek belsői információi, külsősként dolgozik a cégnek. Annyit azért elmondott, hogy "főállású szerkesztők nem tudják, hogy a tévé merrefelé veszi az irányt és hogy velük mi lesz", a bizonytalanság pedig egyetlen vállalkozásnak se tesz jót.

 

Andy Vajnával 20-22 éve ismerik egymást, róla Friderikusznak mindig az volt a benyomása, hogy "nagyon is hatnak rá az észérvek, azaz bármiről meg lehetett győzni".

 

A mai Magyarországgal kapcsolatban kifejtette: szerinte 5-10 éve permanens háborúban állunk, "folyamatosan nyomás alatt tartja Magyarországot az Orbán vezette Fidesz, a másik oldal pedig eközben a béke szent szabályai szerint próbál meg játszani".

 

"A Fidesz olyan világot teremtett, amely a normális, független, és szuverén módon gondolkodó ember számára szürreális" - fogalmazott, hozzátéve: "élhetetlen országot" kreáltak, akkor is, ha "haszonlesők" ás "félreértésben szenvedők százezrei" állnak mögöttük. "Aki még tudja, milyen becsületesnek lenni, ma rosszul érzi magát itt. Ezt az országot hozták létre az én egykori fideszes barátaim" - mondta Friderikusz.

 

(hvg.hu nyomán)

 

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sa...
Bővebben >>