Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Friss hírek Michael Schumacher állapotáról: Haladunk, lassan, de előre!
2014-07-18 15:54:01
Friss hírek Michael Schumacher állapotáról: Haladunk, lassan, de előre!

Friss hírek Michael Schumacher állapotáról: Haladunk, lassan, de előre!

Újabb hír Michael Schumacher állapotáról, méghozzá a leghivatalosabb forrásból: a 2014-es Forma-1-es Német Nagydíj programfüzetében köszönte meg Corinna Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher felesége, a szurkolók támogatását, kitartását és aggódását az elmúlt hét és fél hónapért.



Corinna Schumacher, a német Neue Postnak adott exkluzív interjút, amelyben a decemberi baleset óta először nyilatkozott a férje állapotáról.


„Ez az üzenet mindenkinek szól, aki figyelemmel kísérte Michael karrierjét és az elmúlt hét hónapban, a pályán kívüli események kapcsán támogatta őt. A Német Nagydíj nagyszerű lehetőséget ad számomra, hogy mindenkinek megköszönjem a jókívánságokat és a pozitív energiát, amit Michaelnek küldtek” – mondta Corinna.

 

„A szimpátia, melyet tanúsítottak, igazán jól esett. Jó tudni, hogy közösen vészeltük át a legnehezebb időszakot. Most egy hosszabb fázis következik majd, de bízunk benne, hogy az idő Michaelt segíti majd ebben a harcban. Addig is mindenki számára a legjobbakat kívánom” – folytatta.

 

„A legnehezebb részen már túl vagyunk, vége a nagy küzdelemnek. Egyre jobban van, lassan, biztosan, de mindenképpen javul az állapota. Haladunk. Természetesen lassan, de legalább előre haladunk."” – nyilatkozta még Corinna Schumacher.

 

 

 

 

A sajtó pozitív hírekről számolt be a napokban, mivel Corinna a baleset óta először vett részt egy nyilvános rendezvényen: a saját farmján megrendezett lovas találkozón, ahol a család többi tagja is megjelent.  A rendezvényt követően a Mirror című brit lap is közölt egy pozitív hangvételű cikket, amelyben kiemelték, hogy a felesége "rengeteget nevetett és folyamatosan viccelődött" a hétvégi lovas eseményen.

A svájci Blick lapnak Corinna azt mondta, hogy a lausanne-i klinikára való átszállításnál férje bólintással kommunikált a külvilággal, és a 200 kilométeres út során több alkalommal is kinyitotta szemeit. A német Bild újság arról írt a napokban, hogy Schumi csaknem 20 kilót fogyhatott a kórházban, valamint határozottan jobban reagál felesége hangjára, mint bárkiére.

 

 

Michael Schumacher tavaly december 29-én egy súlyos síbaleset következtében került korházba, ahol kb. hét hónapig, azaz 170 napot feküdt kómában a grenoble-i klinikán. Hivatalosan júniusban közölték, hogy felébredt a kómából, és utána a svájci otthonától nem messze, egy svájci magánklinikára szállították Lausanne-ba, ahol most is tart a rehabilitációja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mezei

Képek: Reuters, 168.photobucket.com, gepa/xpb.cc/davenport

Utoljára frissítve: 2014-07-18 15:53:23

További híreink
Tavaszvárás és húsvéti készülődés
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megrendezik Országos Ifjúsági Tojásfestő Versenyt is.
2024-03-29 02:07:00, Hírek, Színes Bővebben
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Színes Bővebben
Mi alapján válassz pénztárgépet egyéni vállalkozóként?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkozást érintő termékről, szolgáltatásról van szó. De egy pénztá...
2024-03-27 11:42:55, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>