Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Garancsi nem közpénzből épít méregdrága magánklinikát a Vasas–pálya mellé
2018-11-04 14:00:17
Garancsi nem közpénzből épít méregdrága magánklinikát a Vasas–pálya mellé

Garancsi nem közpénzből épít méregdrága magánklinikát a Vasas–pálya mellé

Ennek örömére a kormány által biztosított plusz forrásokkal már az eredeti tervekhez képest is hat-hét hónappal később, idén ősszel adták volna át az új Illovszky Rudolf Stadiont, a Vasas FC labdarúgócsapatának otthonát, amelynek befogadóképessége 5150 főre tervezett. Ehhez képest a jelenlegi állapot közel sem „gyepkész”.

 

Építési törmelékhegyek, munkagépek, konténerváros és gépalkatrészek ölelik körbe az épülő stadiont, amit hétmilliárdért vállalt felújítani a Market Zrt./.../

 

A nagyvonalú határidővel és súlyos közpénz-milliárdokból formálódó projektet némileg titokzatossá teszi, hogy miért került ki az új tornacsarnokra egy budai és méregdrága magánklinika óriási logója.

 

 

 

A Fájdalom Ambulancia telepítése egyetlen beszámolóban, de talán a közbeszerzési kiírásban sem szerepelt s kérdésessé teszi, hogy a sportkomplexum kivitelezésébe miként kerülhetett bele egy magánvállalkozás, aminek csak a fitness-árlistája finoman szólva is túlmutat a mezei sportszeretők pénztárcáján./.../

 

Mindez persze a miniszterelnököt alázatos luxusban reptető (mindenre)vállalozót nem különösebben kell, hogy megrázza – amúgy is rugalmasan bánik a közterülettel. Mivel fél Budapest mellett az Állatkert hivalkodó Pannon Parkját is ő építheti jelenleg cca. 40 milliárdért.

 

 

Az ehhez szükséges felvonulási terület viszont messze túlfutott a rendelkezésre álló helyszínen s ennek örömére a Róbert Károly körút túloldalán, a Kacsóh Pongrác úti felüljárók alatti legalább 1000 négyzetméteres területet könnyedén lekerítették klimatizált konténerek tárolásához.

 

(a teljes cikket a szabadhir.hu oldalán olvashatja)

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Jóllehet az autópálya-matrica évről évre költségesebb, legalább az infláció mértékével növekszik az ára, az au...
Bővebben >>