Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Gázos a szállások Szocsiban - Patyomkinfalut építettek?
2014-02-06 12:08:27
Gázos a szállások Szocsiban - Patyomkinfalut építettek?

Gázos a szállások Szocsiban - Patyomkinfalut építettek?

Az első tapasztalatok alapján, a versenyeket megelőzően az egyetlen komoly kritika - eddig - a médiafalu állapota miatt illetheti a pénteken kezdődő szocsi téli olimpia szervezőit.


Igaz, előzetesen leginkább a biztonsággal kapcsolatos aggodalmak kerültek előtérbe, azzal egyelőre nincs probléma, korántsem ideális ugyanakkor a több ezer médiamunkatárs elszállásolását szolgáló médiafalu helyzete, annak egyes részeit ugyanis nem sikerült befejezni.

 

Kilenc szállót és apartmanblokkot terveztek az újságírók számára, de csak hat készült el időre, így többen hideg szobákban, félig kész épületekben térhetnek nyugovóra esténként. A magyar újságírók, a közmédia munkatársai a szerencsésebbek közé tartoznak, mert az ő apartmanrészük elkészült. Igaz, nyilvánvaló, hogy alig egy-két nappal a hétfő esti beköltözés előtt adták át a házat, ugyanis a szobákban még érezni a festék szagát.

 Az is érzékelhető, hogy a hajrához közeledve már nagyon gyors, ellenben nem túl alapos munkát végeztek a szálláshelyeken, illetve ellenőrzésekre nem került sor. A szobákban az olvasó lámpákból hiányoznak a villanykörték, a fürdőkád lefolyója sem működik tökéletesen, a televíziónak letört a talpa, így az csak a falnak döntve áll. Van olyan lift, amelynek nem működik az egyik gombja, így a negyedik emeletre nem is lehet hívni a felvonót, csak a harmadikról vagy ötödikről gyalog közelíthető meg az a szint. 
 

Igazán ijesztő eset a reggeliző helyiségben történt, ahol leszakadt a plafonról egy lámpatest. Szerencsére épp senki nem ült az alatta lévő asztalnál.   A munkálatok folynak, a hibák kijavítása jelenleg is zajlik. Csütörtökön a médiafaluban sokan arra ébredtek, hogy reggel héttől fúrtak-faragtak a munkások.

Utoljára frissítve: 2014-02-06 12:09:48

További híreink
Mindenki álma és rémálma egyszerre: az első randi!
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közösségi oldalakat, akár a társkereső portálokat nézzük, mindegy...
2024-04-18 12:07:52, Hírek, Sport Bővebben
Hogyan érdemes a vakolt falat festeni?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra visszatekintő építési művelet. A kültéri vakolat nem csupán...
2024-04-16 09:42:07, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség...
Bővebben >>