Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Gyakornokból rögvest konzul lett a kormánypárti képviselő lánya
2020-10-23 13:33:31
Gyakornokból rögvest konzul lett a kormánypárti képviselő lánya

Gyakornokból rögvest konzul lett a kormánypárti képviselő lánya

Szászfalvi-Farkas Lenke ugyanis minden valószínűség szerint Szászfalvi László lánya, aki amellett, hogy református lelkész, a KDNP országgyűlési képviselője is.

 

A helyzet azért érdekes, mert egy két évvel ezelőtti beszámoló szerint Szászfalvi-Farkas két évvel ezelőtt még csak gyakornok volt, ekkor egyetemistaként így mesélt európai kalandjairól:

 

“A strasbourgi hét még nagyobb impulzusokat és izgalmakat tartogatott, hiszen lehetőségem volt jelen lenni a Sargentini-jelentés vitáján, melynek célpontja Magyarország. Megdöbbentő és érdekfeszítő volt átélni ezt a politikai támadást személyesen, a helyszínen. A feszültség átjárta az egész termet és érezhető volt, hogy történelmi pillanatok részesei vagyunk. Ugyanakkor nagyon büszke is voltam magyarságomra, hiszen Orbán Viktor miniszterelnök úr higgadtan, de nagyon határozottan állt ki a magyar emberek, a nemzetünk mellett.”

 

Két éve egyébként Deli Andort, a Fidesz EP-képviselőjét látogathatta meg gyakornokként, az utazást a Nézőpont Intézet szervezte.

 

Egyelőre egyik érintett sor sem szólalt meg az ügyben, de arra a kérdésre, hogy “ki a konzul?”, a KKM egészen meglepő választ adott: “A konzul alkalmas és nyelveket beszél.”

 

(forrás: hvg.hu)

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pia, drog, függőségek. Bár a probléma minden esetben összetett, a legújabb kutatások szerint a háttérben ADHD ...
Bővebben >>