Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
„Gyerekkorom óta az volt az álmom, hogy pornószínésznő leszek” /18+/
2015-06-18 21:21:37
„Gyerekkorom óta az volt az álmom, hogy pornószínésznő leszek” /18+/

„Gyerekkorom óta az volt az álmom, hogy pornószínésznő leszek” /18+/

Pedig amikor már valaki naponta férfiak millióit teszi boldoggá pár szabad percre, arra már nem lehet legyinteni lenéző prüdériával. A 4024.hu – interjúja Anita Bellini debreceni pornósztárral.

 

Anita: Olyan 10-11 éves lehettem, amikor először láttam pornófilmet. Fiútestvérek közt nőttem fel, akiknek volt pár ilyen film a számítógépén. Amikor egyedül voltam, belenéztem, és annyira megtetszett, amit láttam, hogy akkor el is határoztam, hogy ezt szeretném csinálni, ha nagy leszek. Érdekesnek találtam, vonzott a szereplés és a hírnév, ami ezzel jár.

 

4024.hu: Hogyan csöppentél a szakmába?

 

18 éves voltam, amikor eldöntöttem, hogy kipróbálom magam színésznőként. Először neten és ismerősökön keresztül felkerestem az egyik pesti ügynököt. Több mint fél évig tartott, mire sikerült nála időpontot szereznem. Bementem egy válogatásra, ott megnéztek, mondták, hogy kis aranyos vagyok, lefotóztak, aztán a képeket elküldték a producereknek. Utána nem sokkal hívtak is, hogy szeretnének velem dolgozni. Kiskorom óta erről álmodoztam, úgyhogy nagyon örültem neki.


 

Nem voltál szégyenlős vagy lámpalázas?

 

Egyáltalán nem vagyok szégyenlős. Az elején se voltam zavarban, inkább amiatt izgultam, hogy vajon hogy fogok szerepelni, tetszem-e majd az embereknek.

 

A nevedet hogyan választottad ki?

 

Eredetileg Anita Berlusconiként kezdtem, de utána az egyik producer átnevezett, mert nem akart belőle problémát, hogy az olasz miniszterelnök nevét viselem.

 

Ekkor még gimis voltál, igaz?

 

Igen, úgyhogy hamarosan ki is rúgtak. A filmezés a tanulás rovására ment, de nem bántam meg, hogy inkább ezt választottam. Persze be akartam fejezni a sulit is, úgyhogy folytattam. Pont idén végeztem.

 

Sokan inkább arról szoktak beszélni ilyenkor, hogy anyagi problémák miatt kényszerültek rá, hogy pornóval foglalkozzanak. Nálad akkor nem ez volt az elsődleges szempont?

 

Nem, nálam ez nem a pénzről szólt. Ezt akartam csinálni és kész.

 

Szoktad élvezni is az aktusokat, vagy inkább a munkáról szól az egész?

 

Van, amikor élvezem persze, de ez is partnerfüggő. Szívesebben dolgozol valakivel, ha egy kicsit is szimpatikus. Olyankor kellemesebb a hangulat, és jobban telik a munka is, ami fontos, hiszen egy-egy ilyen forgatás gyakran több órás szokott lenni. De volt már, hogy csak a munkáról szólt az egész.

 

Volt már olyan dolog, amit már te sem vállaltál be?

 

Annyira brutális még nem volt. Az egész eleve úgy kezdődött, hogy amikor elmentem az első válogatásra, kaptam egy ívet, amin ki kellett pipálni, hogy mit vállalok és mit nem. Az ügynök utána ez alapján küldte az ajánlatokat.

 

Nagyjából hány filmben játszottál már?

 

Nem szoktam számolni. Két és fél éve csinálom, olyan 100-200 filmem biztos van már.

 

És mennyit lehet keresni színészként?

 

A csajok esetében ez mindig attól függ, hogy mi az, amit bevállal. Mivel szinte mindenben benne vagyok, egész jó gázsikat kapok. Csajoknak jelenetenként olyan 100 ezer forintot szoktak adni, ez a minimum. A fiúk gázsija már nincs ennyi, de nekik amúgy is többet kell dolgozniuk, úgyhogy nekik annyira már nem éri meg.

 

Egy hónapban hány ilyen melód szokott lenni?

 

Általában hetente három-négy. Hogyha külföldön vagyok, akkor van, hogy öt forgatásom is van egy héten. Előfordul, hogy egy nap több jelenetem van. Az utóbbi hónapokban a suli miatt volt egy kis pihenőm, de most már ráérek, úgyhogy, többet tudok majd vállalni.

 

Mit tartasz az eddig elért legnagyobb szakmai sikerednek?

 

A Legal-os forgatás tavaly nyáron Prágában kicsit necces volt. Náluk az a lényeg, hogy a srácoknak minél nagyobb legyen a farka, emellett sok a pisiszex és a deep blowjob, illetve szinte csak anál van, általában dupla. Eddig ez volt a legkomolyabb melóm. A kis lelkivilágomnak kicsit sok volt. Az ottani srácok elég őrültek, túlkapják a sztorikat is. Kicsit kiábrándító volt, de nagyon büszke voltam magamra, hogy ezt is meg tudtam csinálni. Dolgoztam az egyik csajjal, aki megcsinálta a tripla anált is. Hihetetlen, hogy van, aki tényleg képes rá. Ehhez már adottság kell. Eleve nem tartom túl egészségesnek az ilyet. Ez már nekem is sok, én tuti nem vállalnám.

 

Sűrűn vannak külföldi megbízásaid?

 

Havi szinten járok külföldi forgatásokra. Prágába hívnak a legtöbbet, de jártam már Hollandiában és Spanyolországban is. Legközelebb szeptemberben Amerika jön, nagyon várom már!

 

Nagy dolognak számít egy ilyen amerikai forgatás?

 

Az bizony! Mind anyagilag, mind szakmai elismerés tekintetében. Egy jelenetért dupla annyit fizetnek, mint Pesten. Emellett karrier szempontjából is fontos lehetőség, ebben a szakmában ez mérföldkőnek számít. Már nyáron mentem volna, de az érettségi miatt nem tudtam, úgyhogy átcsúszott szeptemberre.

 

Hogy kell elképzelni egy ilyen forgatást?

 

Minden film alapja a „sztori”, ami lényegében leírja, hogy milyen pozíciók lesznek a filmben. A forgatáson általában két-három kamerás van, de előfordul, hogy hatan is veszik az egészet, hogy minél több szögből meglegyen a film. Közben a rendező adja az instrukciókat – változó, hogy ki, hogyan: van, aki le is állítja ilyenkor a forgatást, de többnyire inkább közben mondják az utasításokat, hogy milyen póz, hova forduljunk, stb. Figyelni kell a fényre, és arra, hogy a kamera minél többet lásson. Meglepő, de ez egy elég precíz szakma.

 

Neked melyik a kedvenc pozíciód kamera előtt?

 

A kutyapóz. A kamera szempontjából ez az a szög, ahonnan a csajoknál jól látszik a punci és a fenék. Ilyen amúgy a spoon is, az a másik kedvencem. Ez az, amikor az oldalamon fekszek, és az egyik lábamat felemelem.

 

Egyre népszerűbbek manapság a művészi vagy soft pornók. Te melyiket szereted jobban, a hardot vagy a softot?

 

Inkább hard. A soft az olyan semmi, konkrétan nem történik benne semmi, úgyhogy túl kell játszani az élvezést is, mintha tényleg lenne valami. Az ilyen nekem sokkal nehezebb.

 

 Volt szerencséd együtt dolgozni Rocco Siffredi olasz pornólegendával is. Róla tudnál mesélni?

 

Kicsit őrült forma, de amúgy jó volt vele dolgozni, kellemes csalódás volt. Szereti leszorítani a nyakad vagy a csuklód, de azért annyira mégse durva, inkább csak őrült. Ez csak úgy jön neki. Pierre Woodman is hasonló, ha őröltségről van szó. De az ilyenekkel nincs bajom, szeretem, ha kicsit őrült a sztori.

 

Ők milyenek magánemberként egyébként?

 

Teljesen jó fejek, kedvesek, normálisak. Egyébként forgatáson kívül nem szoktam a színészekkel ismerkedni vagy barátkozni. Se a csajokkal, se a srácokkal. Szünetekben persze el szoktunk néha csevegni, megbeszéljük a melót, van, akivel hétköznapi témákról is szoktunk beszélni. De amúgy nem az a baráti kör, amire szükségem van. Melózunk és ennyi. Ezen kívül nem is igazán tudnánk összefutni, hiszen Debrecenben lakok.

 

Olvasói kérdés: igaz, hogy a férfi pornószínészek nagy része homoszexuális, hogy ne legyen érzelmi kapcsolatuk a színésznővel?

 

Ilyenről nem tudok. Szerintem hülyeség.

 

Vannak olyan filmjeid, amelyekben nálad jóval idősebb férfiakkal szerepeltél együtt. Velük milyen dolgozni?

 

Nem a kor számít. Attól még hogy idős, még nem nézem le a külseje vagy a kora miatt. Köztük is vannak, akik figyelmesek és profik. A legidősebb fickó 65 körül lehetett.

 

Fel szoktak ismerni az utcán vagy a boltban az emberek?

 

Előfordult már itt Debrecenben is. Egyszer egy pizzériában ismertek fel, de az utcán a kocsiból is szoktak kiabálni, hogy „hú ott a debreceni pornós csaj!” Az ilyeneknek mindig örülök, mert így tudom, hogy nézik és szeretik, amit csinálok.

 

Facebookon már külön rajongói oldalad is indult. Miért kedvelnek szerinted ilyen sokan?

 

Azt szeretik bennem, hogy ilyen kis aranyos, kislányos vagyok, és nem is nézik ki belőlem, hogy mikre vagyok képes. Általában legalábbis ezt szokták mondani az emberek, amikor megkérdezem őket.

 

Oda kell figyelned a formádra egyébként?

 

Otthon minden nap szoktam tornázni. Egy hosszabb munkánál sokat számít, hogy milyen formában vagyok. De nem szabad túlzásba vinnem, hiszen meg kell tartanom a kislányos külsőt is.

 

Hogy állsz a negatív kritikákkal? Szoktál kapni támadásokat a foglalkozásod miatt?

 

Általában csak csajoktól. Nem annyira támadások ezek, inkább csak nem értik, hogy hogy vagyok képes ilyenekre, mutogatni magamat pucéron, meg hasonlók. De az ilyesmivel nem tudok mit kezdeni. Rám írnak Facebookon, de nem ismerem őket, és ők sem ismernek személyesen, úgyhogy az ilyeneket nem szoktam felvenni. Biztos csak nincsenek megelégedve magukkal, és azért írogatnak ilyeneket.

 

Van olyan, akiknek a véleménye számít?

 

Barátok, ismerősök, az ő véleményükre jobban adok.

 

A családod például hogy fogadta, amikor megtudták, hogy mivel akarsz foglalkozni?

 

Emlékszem arra, amikor lebuktam. Az egyik kedves ismerősünk meglátott az egyik filmben, majd továbblinkelte tesómnak, ő meg megmutatta anyucinak. Pont forgatásról érkeztem haza, amikor behívott, és számon kért. Csak ültem ott és mosolyogtam, anya meg kérdezte, hogy miért mosolygok ezen, ez tök komoly dolog. Aztán elmondtam nekik, hogy ezt akarom csinálni, és kész, úgy se tudnak mit csinálni, már nagykorú vagyok. Nagyon meglepődtek rajta, mert pont ezt nem nézték ki belőlem, hogy ilyesmit bevállalok. Azt se tudták, hogy kis korom óta nézek ilyen filmeket. Csak annyit tudtak, hogy fotózásra járok – ruhában. Sokkal nagyobb balhéra számítottam, de aztán viszonylag hamar elfogadták, úgyhogy nem volt belőle probléma otthon. Az elején persze furcsállták, a bátyáim például nem szóltak hozzám egy ideig, de aztán ők is megbékéltek a dologgal. Úgyhogy a családom a mai napig mellettem áll. Úgymond sztárként tekintenek rám, hiszen tényleg jó pár videóm van már fent az interneten.

 

A munkád arról szól, hogy kamera előtt szexelsz. Ugyanakkor többnyire minden embernek szüksége van az intim együttlétre. „Civilként” hogyan viszonyulsz ehhez?

 

Hallottam már színésznőkről, akiknek ez gondot jelentett, és azt mondták, hogy nekik inkább nem is kell barát a munka mellett, mert nem tudnák úgy kívánni a szexet. Hál’ istennek nekem nincs ilyen problémám.

 

Van olyan ember az életedben, akivel valódi, romantikus kapcsolatot ápolsz?

 

Igen, van barátom, öt és fél éve járunk. Vele veszítettem el a szüzességemet is, és azóta is együtt vagyunk. Ő volt első barátom, és ő lesz az utolsó is.

 

Pedig azt szokták mondani, hogy a pornószínészeknek nem szokott tartós kapcsolata lenni. Ehhez képest…

 

Én egy erős kivétel vagyok.

 

Nehéz volt elfogadnia, hogy mivel foglalkozol?

 

Őszintén bevallottam neki, hogy ezt akarom csinálni, így annyira nem volt nehéz. Nem ítél el miatta, tudja, hogy ez csak munka. A szexuális életünk is rendben van, mondhatni tökéletes. Egyáltalán nem untam rá munka mellett. Otthon teljesen más vagyok. Van, hogy meló után is van kedvem hozzá. Nekem mindenem a szex.

 

Nem is tartottál tőle, hogy kiégsz?

 

Megfordult már a fejemben, de még nem érzem úgy. Közel sem vagyok ahhoz szerencsére.

 

Olvasói kérdés: mit gondolsz a méretről?

 

Nem a méret a lényeg. A partner a legfontosabb, hogy mennyire figyelmes, és hogy érzéssel csinálja-e, vagy csak magára figyel.

 

Hol képzeled el magad 2 év múlva?

 

Biztos, hogy még filmezni akarok. Öt-hat évig minimum. Persze ez attól is függ, hogy néznek-e még az emberek. Remélem fognak még.

 

A húszas éveid végén már idősnek számítasz majd?

 

A csajokat általában 25-26 éves korukig szokták keresni. Akkor még kislányos az arcuk, és olyan az alkatuk is. A MILF kategória már nem érdekel. Inkább úgy tervezem, hogy amíg jól érzem magam, addig csinálom, utána 25-26 éves koromban abbahagyom és teljesen kiszállok az egészből. Akkor már úgy leszek vele, hogy amit lehetett, megtapasztaltam és elértem a szakmában.

 

Van olyan színész, aki később rendezni kezdett vagy sminkesként dolgozott utána. Egyik olvasónkat kérdezi, hogy érdekelne az ilyenfajta háttérmunka?

 

Nem. Csak a filmezés.

 

 

Mi lesz akkor utána? Mi a „B-terv”?

 

Ezen nem gondolkoztam még, annyira nem vagyok előrelátó. A sportolás mondjuk érdekel. Ahogy a filmezést is elhatároztam, úgy lehet, hogy ez lesz a következő életcélom. Edzés, fitness vagy ilyen sima tornák csak csajoknak mondjuk, vagy gyerekekkel – bár oda nem biztos, hogy engednének.

 

Akár lennél tesitanár is?

 

Nem, annak nem, suliba nem mennék vissza. Azt abbahagytam, és többet nem is megyek a közelébe.

 

Előbb-utóbb szeretnél családot vagy gyereket?

 

Ezen se gondolkoztam még. 20 éves vagyok, még szabad akarok lenni. A családalapítással ráérek majd 30 éves koromban foglalkozni, vagy utána. Addig csak a célomért és az álmaimért akarok küzdeni.

 

Ha egyszer mégis lesz gyereked, hogyan fogod elmagyarázni neki, hogy mivel foglalkoztál?

 

Ezen még nem gondolkoztam, nem tudom.

 

Ha esetleg lányod lesz, és bejelenti, hogy ő is pornószínésznő akar lenni, akkor mit szólsz majd hozzá?

 

Elég nagy lesz majd hozzá, hogy el tudja dönteni magának. Ahogy az én édesanyám is el tudta fogadni, úgy én is el tudom majd. Annyi lesz a különbség, hogy mivel én meg is tapasztaltam, hogy hogyan működik a szakma, el fogom tudni majd neki magyarázni, hogy mire vállalkozik, és min fog keresztülmenni. Úgymond tudok majd tanácsokat adni neki.

 

Mesélted, hogy nagyon sokat dolgozol. Ha mégis van egy kis szabadidőd, akkor azt általában mivel töltöd? Van valamilyen hobbid? Mozizás, bulizás?

 

Kocsmázni nem kocsmázok, max. ilyen kis otthon összeülős iszogatás barátokkal, de azt is csak mértékkel. Nem nagyon szoktam inni, hogyha mégis, akkor is csak keveset. Nem arról szól, hogy leigyuk magunkat, az nem buli szerintem. Inkább a békés, hangulatos beszélgetéseket szeretem.

 

Előreláthatólag hogy fog telni a nyarad?

 

Munka és nyaralás. Lehet, megyek majd Horvátországba is. Ilyenkor a pihenést össze tudom kötni a munkával: elmegyek sétálgatni, napozni, fürödni. Bár hogyha olyan producert kapok, akinek sokáig tart a munka, akkor annyira nincs idő relaxálásra.

 

Nem gondolkoztál még azon, hogy elköltözz Debrecenből? Nem csábítottak még külföldre, Pestre?

 

Próbáltak már csábítani, de nem mennék semmi pénzért. Inkább utazok, és fel-lejárok Pestre, minthogy odaköltözzek. Tudom, hogy ott egyedül lennék. Itt él a családom, a barátaim, mindenki, aki számít. Egyébként sem vagyok oda a nagyvárosi nyüzsgésért. Jobban szeretem a nyugis Debrecent. Itt születtem, és itt is akarok maradni.

 

Szoktad követni az aktuális eseményeket, híreket?

 

Nem igazán.

 

Azért biztos hallottál valamit mondjuk a bevándorlókról és a menekülttáborról. Mi a véleményed róla?

 

Annyit hallottam róla, hogy állítólag el akarják tőlünk venni a munkát, és még több lesz a munkanélküli.

 

(Csende Gergely, Dévai László – 4024.hu)

További híreink
Az unió történetének legnagyobb bővítése
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról.
2024-04-24 17:17:05, Hírek, Színes Bővebben
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Színes Bővebben
A bejárati ajtó több mint egy egyszerű nyílászáró
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felépítése, kialakítása. A bejáratnál lévő nyílászáró szimbolizá...
2024-04-23 16:35:24, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>