Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Gyorstalpaló, ha szereted az őszi cipőket
2022-09-19 13:53:29
 Gyorstalpaló, ha szereted az őszi cipőket

Gyorstalpaló, ha szereted az őszi cipőket

Más kérdés, hogyan érdemes nekilátni a keresésnek. Ebben a cikkben segítséget adunk azzal kapcsolatban, hogy milyen őszi cipőt érdemes beszerezned az idei szezonra. 

 

Miből készül egy igazán jó csizma vagy bakancs?

 

A gardrób átkutatásával biztosan tisztában vagy azzal, hogy milyen cipőt kellene vásárolnod a szettjeidhez. Ha szereted a hosszú pulcsikat és a lezser megjelenést, akkor egy, a Borgo.hu-nál kapható bakancs vagy csizma tökéletes megoldás lehet. Fontos azonban, hogy ne csak az öltözékedre figyelj, hanem az esetleges időjárási körülményekre is. Egy mutatós és praktikus női bokacsizma például minden esetben megállja a helyét, legyen szó randevúról, vásárlásról, esetleg a munkában töltött időről. 

 

Éppen emiatt a tökéletes őszi cipő kiválasztása kapcsán nem árt több mindent szem előtt tartani. Az egyik ilyen dolog az anyaghasználat, hiszen egy vízálló és meleg darab biztosan kényelmes viselet lesz a mindennapokban. Egy jó őszi cipő esőben, sárban, hidegben, de még egy napos délutánon is jó szolgálatot tesz. Egyesek a bőrből készült darabokra esküsznek, amiknek nagy előnye, hogy évekig tartósak és időtállóak. 

 

Miért a bőr?

 

A Borgo.hu Tommy Hilfiger vagy éppen a Wintx WintR széria bakancsai az őszi és a téli időszakban egyaránt megfelelőek lehetnek. Egyetlen hátrányuk, hogy nem annyira rugalmasak, sokszor pedig ápolásra van szükségük. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne bírnák évekig a strapát. Egy bőrből készült csizma minőségi, szinte minden szetthez remekül passzol, nem kell sokat gondolkodni, hogy mit vegyél fel egy szoknyához vagy nadrághoz. 

 

Az említett Wintx WintR például egy meleg és szőrmebéléssel ellátott darab, amely már a nagyobb hidegben is ideális viseletnek bizonyul. Emellett igen kényelmes, nyugodtan mehetsz benne vásárolni vagy dolgozni. 

 

Mitől lesz kényelmes egy őszi lábbeli?

 

A komfortosság egy olyan dolog, ami kétségkívül fontos, főleg, ha sokat jársz ősszel sétálni a hulló falevelek között. A kényelem tehát legalább annyira fontos, mint a kinézet vagy a kialakítás. A maximális komfort elérésére pedig többféle megoldást alkalmaznak a gyártók. 

 

Akadnak például olyan csizmák vagy éppen bakancsok, amiket puha béléssel készítenek, de akadnak vízálló és rugalmas kivitelek egyaránt. A Skechers Sergeants Verdict Chick változata egy meleg belsővel ellátott, memórihabos talprésszel különlegessé varázsolt őszi cipő. Ráadásul remekül igazodik a láb formájához.

 

Az őszi csizma választása során tehát ne kizárólag a kinézetre fektess hangsúlyt, hiszen minden időjárási körülmény között meg kell állnia a helyét. Legyen szó egy elegáns Tamaris vagy egy sportos Skechers modellről, mindegyik tökéletes lesz erre a szezonra. 

 

(x)

Utoljára frissítve: 2022-09-19 13:53:24

További híreink
Tavaszvárás és húsvéti készülődés
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megrendezik Országos Ifjúsági Tojásfestő Versenyt is.
2024-03-29 02:07:00, Hírek, Színes Bővebben
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Színes Bővebben
Mi alapján válassz pénztárgépet egyéni vállalkozóként?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkozást érintő termékről, szolgáltatásról van szó. De egy pénztá...
2024-03-27 11:42:55, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
250 ezer szavazót veszíthetett eddig a Fidesz a kegyelmi botrány miatt – derült ki a 21 Kutatóközpont friss, r...
Bővebben >>