Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gellért napja van.
Gyurcsány arra is készül, ha nem lenne békés a 2022-es hatalomváltás
2021-08-31 15:59:10
Gyurcsány arra is készül, ha nem lenne békés a 2022-es hatalomváltás

Gyurcsány arra is készül, ha nem lenne békés a 2022-es hatalomváltás

A volt miniszterelnök szerint „ha egy politikai oldal önmagát a hazával azonosítja, akkor ezzel megágyaz annak, hogy vereség esetén legitimálja az új hatalommal szembeni fellépést. Ez valójában már megtörtént”. Úgy véli, hogy „ez a legnagyobb veszély”.

 

Gyurcsány hozzátette: „Az ország érdeke, hogy békés úton történjen meg a hatalomátadás. Egyben ez a demokratikus alkotmányosság egyik sarkköve. A Fidesz táborának egy része eddig kétszer mutatta meg, hogy a vázolt esetben nagyon nehezen nyeli le a békát”.

 

Az újságíró felvetésére a DK elmondta: készülnek arra, hogy nem lenne békés hatalomátadás. „Nyilván nem mondhatjuk meg most, hogyan készülünk arra az esetre, ha nem így történnek a dolgok. Szakembereink készítik annak a politikai, közbiztonsági és jogi forgatókönyvét, ha nem békés lenne a hatalomváltás” – jelentette ki Gyurcsány.

További híreink
Újabb MSZP-s politikust „győzött meg” DK, hogy jobb lesz náluk
Otthagyja a Magyar Szocialista Pártot és a Demokratikus Koalíció színeiben politizál tovább – jelentette be Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere a közösségi oldalán.
2021-09-22 20:45:48, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Elk*rta: Gubás Gabi szívesen kimaradt volna az Elk*rtukból című Gyurcsány-filmből, mégis vállalta
„Szívesen kimaradtam volna ebből a filmből a politikai felhang miatt, ugyanis volt már részem meghurcoltatásban” – mondta Gubás Gabi, aki Dobrev Klárát játssza a kurzusfi...
2021-09-22 20:45:45, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Békesi: Bukásuk után Orbánéknak felelniük kell a hazugságaikért
Ez is azok közé a bűnök közé tartozik, amelyekért bukásuk után Orbánéknak felelniük és bűnhődniük kell a történelem ítélőszéke előtt – Békesi László fb-jegyzete
2021-09-19 21:15:06, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Enyedy Ágota Margit vehette át közösségfejlesztő, rászorulókat támogató tevékenységéért végzett munkájáért az ...
Bővebben >>