Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Gyurcsány az Orbán-Putyin paktumról tájékozódott az Oroszországi Föderáció nagykövetétől
2014-02-05 13:29:05
Gyurcsány az Orbán-Putyin paktumról tájékozódott az Oroszországi Föderáció nagykövetétől

Gyurcsány az Orbán-Putyin paktumról tájékozódott az Oroszországi Föderáció nagykövetétől

Szerdán Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke megbeszélést folytatott Alekszandr Alekszandorvics Tolkaccsal, az Oroszország Föderáció magyarországi nagykövetével.

A Demokratikus Koalíció Sajtóirodája ismertette, hogy a találkozón áttekintették a magyar-orosz politikai és gazdasági kapcsolatokat, különös tekintettel a paksi atomerőmű bővítésével kapcsolatos Orbán-Putyin megállapodásra.

- Gyurcsány Ferenc tájékoztatta a nagykövetet arról, hogy elfogadhatatlannak tartjuk azt, hogy széleskörű társadalmi-szakmai vita és versenyeztetés nélkül, lényegében titokban született egy még mindig homályos tartalmú, tisztázatlan költségeket és finanszírozási terhet jelentő, összességében elhamarkodott megállapodás, amely hozzávetőleg egyéves magyar nemzeti jövedelem 10%-ának megfelelő összegben, hosszú távra adósítja el hazánkat - közölte a Sajtóiroda.

Éppen ezért, ha az ellenzék alakít kormányt idén tavasszal, az új kormány a megkötött megállapodás felülvizsgálatát fogja kezdeményezni – tájékoztatta Gyurcsány Ferenc a nagykövetet - szögezte le a párt közleménye. 


-naan-

Utoljára frissítve: 2014-02-05 13:31:08

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>