Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Gyurcsány Ferenc: a Fidesz bukásra van ítélve
2019-02-10 14:00:52
Gyurcsány Ferenc: a Fidesz bukásra van ítélve

Gyurcsány Ferenc: a Fidesz bukásra van ítélve

Az ellenzéki politikus beszédének a "Merjünk hazafiak lenni" címet adta, amiben kiemelte: a gondolkodó magyaroknak küzdeniük kell Magyarország szabadságáért, mert mint mondta: csak egy hazánk van. Gyurcsány Ferenc kitért az oktatás és az összefogás fontosságára is.

 

Szerinte aki ma Magyarországon bezárat egy egyetemet, az lakatot tesz a holnapra.

 

Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott, aki magyar hazafiként akar élni ebben a világban, annak lázadnia kell, szerinte ebben a tekintetben szerinte a tavalyi év vége reménykeltő volt, az ország jó része elkezdett felkelni, lázadni, az ellenzék pedig együttműködni. Az európai parlamenti választás tétjéről azt mondta: a kérdés, hogy Macron és Merkel együttműködő Európája, vagy Orbán és Salvini konfliktusteremtő politikája győz.

 

Gyurcsány Ferenc szerint, politikai értelemben sikeres ugyan a kilenc éve kormányzó Fidesz, történelmi értelemben azonban nem az, hanem gyalázatos, és bukásra van ítélve.

 

Szerinte ugyanis a kormány csak a menekültkérdésről beszél, a jövő más fontos kérdéseiről nem, ez pedig azt jelzi, hogy Orbán Viktor félelemben akarja tartani a közösséget.

 

Hozzátette, a magyar kormány több migrációs megállapodást is megvétózott, ez szerinte azt jelzi, hogy Orbán nem rendezni akarja a problémát, hanem fenntartani, mert ez szolgálja a hatalomban maradását, ezért „politikai gazember”, aki kudarcba és vereségbe sodorja a népét.

 

(forrás: Klubrádió)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jel...
Bővebben >>