Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Gyurcsány is beszállt a bebörtönzött Császy Zsolt bűnügyi költségeibe
2018-10-17 15:09:35
Gyurcsány is beszállt a bebörtönzött Császy Zsolt bűnügyi költségeibe

Gyurcsány is beszállt a bebörtönzött Császy Zsolt bűnügyi költségeibe

„Most kaptam kézhez a Sukoró-per bűnügyi költség befizetésének igazolását. A rám és Tátrai Miklósra kiszabott 7 milliós bűnügyi költséget (1,3 M Ft személyenként, 4,4 M Ft közösen) részben már tavaly év végén, illetve ez év elején kifizettük, de igazolást róla csak külön kérvényemre kaphattam.

 

A fenti bűnügyi költséget csak úgy tudtuk kifizetni, hogy a Nemzeti Bilincs Egyesület tavaly szeptember 4-én gyűjtést indított részünkre, amely ősz végére közel 700 adományozónak köszönhetően biztosította a költségek egyik felét, míg a hiányzó másik felét pedig Gyurcsány Ferenc – a per korábbi célpontja - egészítette ki.

 

Minden támogatónak és a média közül a 168 órának ezúton szeretném a magam és Tátrai Miklós nevében köszönetünket kifejezni!

 

Igazán megható volt olvasni, hogy a kisebb összegű támogatók közül többen a banki megjegyzés rovatba azt jelezték, hogy szeretnének többet is küldeni, de anyagi helyzetük nem teszi lehetővé.

 

A gyűjtéssel és a perrel kapcsolatban szeretném megerősíteni, hogy az ügynek a Kúria kriminális ítéletével nincs vége, Tátraival továbbra is küzdünk igazunkért és minden büntetés eltörléséért és nem mellesleg a bűnügyi költség visszatérítéséért, amit az adományozóknak vissza szeretnénk majd juttatni.

 

Zárójelben megjegyzem, hogy a bűnügyi költség kiszabása méltó volt az ítélethez, ugyanis még olyan költségeket is befizettettek, amelyet törvény zárja ki, hogy az elítéltet terhelje. Így például a Magyar Állam hibájából/akaratából felmerült utazási többletköltségeket, vagy esetemben olyan vádpont költségét, amelyben jogerősen felmentettek. Ez utóbbiak ellen – kb. 700.000 Ft - a jogomban álló különleges eljárást már tavaly ősszel megindítottam.”

További híreink
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>