Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Ha egy üzlet beindul: Orbán után Kövért is szénné alázták
2019-03-21 09:53:28
Ha egy üzlet beindul: Orbán után Kövért is szénné alázták

Ha egy üzlet beindul: Orbán után Kövért is szénné alázták

Miközben Orbán szánalmas vergődés közepette igyekezett nyíltszíni hazudozásai közepette lovagias párbajgesztusnak beállítani a tegnapi brüsszeli néppárti sárba tiprását és a nyugati újságírók hangos kiröhögése közepette bizonygatni szánalmasan, hogy nem is  zajlott Magyarországon Junker ellenes kampány, mindaz pusztán felvilágosító jelleggel alázta a plakáton szereplő Soros Györggyel egyetemben, nos mindeközben Kövér László elme és ideg házelnököt is lealázták külföldön.

 

Történt ugyanis, hogy a magyar házelnök tegnap látogatást tett a svájci parlamentben, nem kellett volna, mivel a helyi Blick nevű lap szerint Kövért nem fogadták valami szívélyesen sőt, nyíltszíni megaláztatásképpen több frakció is felállt és távozott az ülésteremből.  

 

A beszámoló szerint, amikor a nemzetgyűlés szociáldemokrata elnöke, Marina Carobbio Guscetti üdvözölte a magyar delegációt, így az Országgyűlés fideszes elnökét a látogatói karzaton, a szociáldemokrata frakció, valamint a Zöldek gyakorlatilag valamennyi képviselője a magyar kormány politikája ellen tiltakozásul kivonult a svájci szövetségi törvényhozás üléséről és nem tapsolták meg Kövért.

 

Ez a diplomácia nyelvén nagyjából azt jelenti, hogy lehúzták a nadrágjukat és csupasz fenekükkel üdvözölték az itthoni parlamentben ámokfutó vadmagyart.

 

Mindez – állítólag – nem előre megszervezett akció, csupán spontán véleménynyilvánítás volt a diktatórikus orbáni politika elleni tiltakozásként.

 

Bármi is és bárhogy is történt az tény, hogy Kövér fülét-farkát behúzva tartotta meg később berni sajtótájékoztatóját és egy szóval sem mert kitérni, nemhogy visszavágni az egyértelmű megalázásra.

 

Miközben Orbánékat alázták, más is történt Brüsszelben: a pécsi havi-hegyi mandulafát választották meg az év Európai Fájának. Talán nem volna haszontalan be- vagy kicserélni a suttyó politikusainkat szép sudár fákra, kevesebb kárt és több örömet okoznának, mint a mostani döntéshozók. Az esztétikai különbséget pedig már nem is említjük.

 

(forrás: szabadhir.hu)

 

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az EU PAL-COPD az első olyan nagyszabású nemzetközi vizsgálat, amelynek célja a palliatív ellátás beépítése a...
Bővebben >>