Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Hadházyt hiába üti a pártja mellett Kövér is - nem hagyja magát
2018-05-21 14:00:37
Hadházyt hiába üti a pártja mellett Kövér is - nem hagyja magát

Hadházyt hiába üti a pártja mellett Kövér is - nem hagyja magát

S hozzátette: "Egy ilyen embernek tényleg nincs keresnivalója a parlamentben, de hát nekünk is tiszteletben kell tartanunk a magyar emberek döntését, akik (...) ennek a pártnak a támogatói közé sorakoztak fel".

 

Hadházy az alábbiakkal reagált a „kövér” támadásra:

 

„Kövér László a kormány házi rádiójában azt nyilatkozta, hogy szerinte nekem nem lenne helyem a ’Parlamentben’.

 

Joga van ilyeneket mondani, hiszen szerintem sem lenne ott nagyon sok embernek helye. Mint ahogyan a köztörvényes bűnözőként már többször büntetett és börtönviselt, de a Fidesz segítségével ismét milliárdos romapénzek eltűnéséért felelős Farkas Flóriánnak sem ott kellene ülnie sok társával együtt. (Sajnos éppen a “nemzet házelnöke” kötött vele választási szövetséget a Fidesz nevében).

 

Kövér azt mondja, nem érti, mi ellen tiltakozom, pedig nyilván nagyon is érti. Nem legitim az a ’parlament’, amely létrejöttekor tömeges választási csalások történtek, ahol a kormány százmilliárdért kampányolhatott, míg az ellenzéki pártok csak ennek töredékéért és ahol több százezer külföldön dolgozó magyarnak nem engedték meg a levélben szavazást.

 

Azt viszont már az ellenzékben sem érti mindenki: azért KÖTELEZŌ a mostani választás tisztességtelenségére felhívni a figyelmet, mert ha beletörődünk, akkor a következő is ilyen lesz. VAGY ILYENEBB. Ugyanis senkinek ne legyen kétsége afelől: amennyivel nagyobb lesz az elégedetlenség vagy esetleg amennyivel helyesebben viselkedik az ellenzék, annyival fogja tisztességtelenebbé tenni a KÖVETKEZŌ választást”.

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az elektromos autónkat ma már egyszerűen, otthon is tölthetjük a megfelelő eszköz segítségével. Ezzel elkerülh...
Bővebben >>