Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Hajdú Péter lekapcsolja Mészárosné tévéjében Szulák Andreát és Várkonyi Andreát
2020-05-28 11:48:53
Hajdú Péter lekapcsolja Mészárosné tévéjében Szulák Andreát és Várkonyi Andreát

Hajdú Péter lekapcsolja Mészárosné tévéjében Szulák Andreát és Várkonyi Andreát

Mint arról a Media1 korábban beszámolt, a Life TV-t és az Ozone TV-t tulajdonló, a Mészárosné Kelemen Beatrix (Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos felesége) tulajdonában lévő Media Vivantis Zrt. élére kinevezett Hajdú Péter nagy átalakításokra és elbocsátásra is készül a cégnél, de szavai szerint annak érdekében, hogy a Life TV három éven belül feljöjjön az öt legnézettebb tematikus csatorna közé.

 

Az elbocsátásokról Hajdú május 10-én, munkába állásakor azt nyilatkozta a Media1-nek, egyelőre elbeszélgetésekkel felméri, hogy kiket érdemes megtartani, és kiket nem. Már másnap bejelentette, hogy Kiss Pétert, a TV2 Csoport egy korábbi programigazgatóját kérte fel a Media Vivantis programigazgatójának, míg a Life TV és az Ozone eddigi programigazgatója, György Bence kereskedelmi vezetőként folytatja a cégnél.

 

A Story magazinnak nyilatkozott Hajdú Péter, aki elmondta, hogy újabb döntéseket hozott a Life TV kapcsán, és az eddigi saját gyártású produkciókat megszüntetik.

 

A megszűnő műsorok között van Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsora is, mivel ezek nem hozták a várt nézettséget. Hajdú hozzátette: Várkonyi és Szulák munkájára ennek ellenére számít, de más típusú műsorokban.

 

(media1.hu)

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>