Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Hajdu pornóképeket küldözgetett a stábtagoknak, Sváby Soros anyját szidta
2018-05-04 14:48:31
Hajdu pornóképeket küldözgetett a stábtagoknak, Sváby Soros anyját szidta

Hajdu pornóképeket küldözgetett a stábtagoknak, Sváby Soros anyját szidta

A Bors szerzett meg és hozott nyilvánosságra néhány kifotózott részletet a Heti Napló Sváby Andrással című műsor stábjának belső levelezéséről, amelyeken többek között Hajdú Péter pornográf képet küldött kollégái­nak egy meglehetősen vulgáris csetelés során.

 

A lap forrása azt állította, Hajdú posztján megbotránkoztak a kollégák és az ATV vezetősége is, sőt, azt is hozzátette: Hajdúnak emiatt is kellett távoznia.

 

A Heti Napló producere nem tagadta, hogy ilyen üzenetet küldött, amiért elnézést is kért.

 

Az ügy azonban nem ért itt véget, a Ripost birtokába jutott ugyanis a műsor stábtagjainak egy másik belső beszélgetése. Ebben már nem Hajdú, hanem állítólag a műsor arca, Sváby András tesz durva és obszcén kijelentéseket többek között Soros Györgyről és a magyar származású üzletember édesanyjáról.

 

Sváby András egészen eddig nem szólalt meg az ügy kapcsán, pénteken azonban Facebook-oldalára kiírta azt, amit a nyilvánosságnak szánt. Teljes terjedelmében közöljük az üzenetét:

 

„Szürreális helyzet, ha egy MAGÁNbeszélgetés tendenciózusan összevágott részleteiről kell megszólalnom. Ám figyelve a helyzetet, hallgatni sem jó. Gyors leszek, ezért azon túl is siklanék, hogy egy magánbeszélgetést nyilvánosságra hozni bűncselekmény. Ezt mindenki tudja. Nyilván abba sem kell belemenni, hogy az egész beszélgetés egy durván obszcén, eltúlzó, ám de kifejezetten ironikus belső kitárgyalása volt egy, a kormánysajtóban megjelent, Soros Györggyel kapcsolatos címadásnak: 'Soros meg akarta ölni az anyját'. Ebből indult a magánbeszélgetés, aminek bizonyos kiragadott mondatai kikerültek. Nem fogok elhatárolódni saját magamtól. Idáig hittem abban, hogy egy magánbeszélgetésben az ember ironikusan, akár trágáran otrombáskodhat is. Ilyen vagyok. Ám mivel a magánbeszélgetésem kikerült, a bocsánatkérést se halogatnám tovább.

 

Sajnálom, ha bárkit megbántottam és olyat kellett olvasnotok, amihez nem volt kedvetek. Elnézést.

 

Köszönöm, ha ezt végigolvastátok és köszönöm a figyelmeteket.”

 

(forrás: Blikk)

További híreink
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Színes Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek m...
Bővebben >>