Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Hajléktalan lett a Művész mozi legendás vezetője
2016-07-09 20:30:42
Hajléktalan lett a Művész mozi legendás vezetője

Hajléktalan lett a Művész mozi legendás vezetője

A Művész Mozi egykori legendás vezetője "híres" lett: a Facebookon közel 9000-en osztották meg a posztot, amiben munkát kerestem a számára.

 

UTCÁN VELE

A kávézó, nem engedte, hogy fizessek Marcinak, egy hölgy odament hozzá, hogy szurkol neki, egy fiatalember megszólította, hogy lenne egy mozis ötlete, egy másik hölgy kutyatápot szeretett volna adni Tapinak, árad felé a rokonszenv.

 

MARCI ZAVARBAN VAN,

kapkodja a fejét: korábban szakmai tudása miatt ismerték, most szorult helyzetéről, de meghatja a sok együttérző megnyilvánulás, miközben nem veszített egy cseppet sem a rá jellemző elegáns, büszke tartásból, amit még fénykorából ismertünk.

 

MUNKA

Fantasztikus lenne egy olyan munka, ami hosszabb távon megoldaná a helyzetét. Érkeznek kedves ajánlatok, nem mindegyik konkrét és persze nem mind illik Marcihoz (pl nem tud angolul, nincs jogsija és ott a kutya...), de feltámadt benne a remény, hogy talán összejön valami és megkapaszkodhat mielőtt beállnak a hűvösebb évszakok...

 

A reményt megosztással és ajánlatokkal tudják éltetni: KÖSZÖNETTEL!

 

Gul Togay / gultogay@gmail.com

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>