Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Hortenzia, Gergő napja van.
Hallgass az eszedre, ne dőlj be a Fidesznek! Irány szavazni!
2014-03-03 08:48:51
Hallgass az eszedre, ne dőlj be a Fidesznek! Irány szavazni!

Hallgass az eszedre, ne dőlj be a Fidesznek! Irány szavazni!

Budapest számos kerületében jártunk és az összes óriás és nem óriás plakát helyét a Fidesz jelöltjei, valamint a CÖF plakátjai foglalják el. Sőt, még a BKV is kampányol; a régi Ikarus buszokat is a Fideszes jelöltek díszítik. Szerencsére a Volvo, valamint a Mercedes buszokon nincs elegendő hely a plakátok részére.

 

Sokan nem gondoltuk volna, hogy egyszer ilyen gyomorforgató és gusztustalan kampányban lesz részünk, mint a 2014-es. De ezt is megértük és minden bizonnyal valahogyan túl is éljük.

 

A Fidesz és „civil” szervezete, a CÖF minden plakáthelyet elfoglalt magának. Minden helyen csak bohócokat látni. Ha a CÖF plakátjaira nézünk, akkor Gyurcsány, Mesterházy, Bajnai és Hagyó közé pofátlankodott be egy bohóc, ha pedig a fideszes plakátokat nézzük, akkor a Fidesz jelöltjeinek képében látunk/láthatunk bohócokat.

 

Az Összefogás pártszövetségnek nem igazán maradt lehetősége a kampányra, hiszen még az önkormányzati plakáthelyeket is ügyesen kiadták különböző cégek részére, akik szabadon adhatják azokat bérbe. Talán nem is kell tájékoztatnunk arról senkit, hogy ez jogszerűtlen.

 

Egy pártnak kegyelmeztek csak meg a fideszes szavazógépek, az önkormányzatok, valamint a fideszes oligarchák kezében lévő reklámcégek. Ez a párt nem más, mint a Jobbik Magyarországért, akivel nem kizárt a koalíciókötés a Fidesz-KDNP részéről az újabb kétharmad érdekében. Ezt egy parlamenti elszólásból tudjuk.

 

 Ez körülbelül annyira sportszerű játék a kormánypártok részéről, mintha a Nagy Vezér tized magával állna pályára egy olyan csapattal szemben, akinek nemhogy a kapusát, de az összes többi játékosát sem engednék pályára. Így a hülye is tud játszani, sőt, még gólt is tud lőni.

 

 Azonban ez nem futballmeccs – valószínűleg -  a Nagy Vezér legnagyobb bánatára, ezt a „játékot” az emberek, a választópolgárok játsszák, akik nem felejtik el az elmúlt négy évet, akkor sem, ha mindenhonnan az arcukba vigyorog egy kiglancolt fideszes pártkatona.

 

 

 

 

Továbbá,  a megvásárolt, megrendelésre elkészített közvélemény kutatások eredményeit sem kell senkinek figyelembe vennie. Elég visszaemlékezni a 2002-es választásokra. Nem kell bedőlni a Fidesz által vezérelt közvélemény kutatóknak.

 

Mindenkinek, pártállástól függetlenül élnie kell állampolgári jogával és el kell mennie szavazni április 6.-án!

 

 

 

 

 Utána az önkormányzati választásokon is mindenkinek véleményt kell nyilvánítania a polgármesterének négy éves munkájáról!

 

 

forrás: Gyömrői Hírhatár

További híreink
Őszi önzetlenség
November 15-én, 13 órától önkéntes véradás lesz a Csepel Plazaban.
2019-11-13 20:28:12, Hírek, Aktuális Bővebben
Lemondásra szólították fel a szexbotrányba keveredett budaörsi polgármestert
A Fidesz felszólította Budaörs polgármesterét, hogy mondjon le tisztségéről, mert nem tudja méltó módon ellátni városának képviseletét. Wittinghoff Tamás még a kampány so...
2019-11-09 13:52:17, Hírek, Aktuális Bővebben
A Chorin család hamvai hazatértek
Dr. Chorin Ferenc, hitvese, született báró Weiss Daisy, és legifjabb Chorin Ferenc hamvai New Yorkból hazatértek végső nyughelyükre, a Chorin sírba, Budapesten. A tem...
2019-11-08 20:22:28, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Azt most ne firtassuk, hogy a párt léte vagy nem léte miként is áll a politikai színskálán. Mindenesetre Serme...
Bővebben >>