Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emil, Csanád napja van.
Hallgass az eszedre, ne dőlj be a Fidesznek! Irány szavazni!
2014-03-03 08:48:51
Hallgass az eszedre, ne dőlj be a Fidesznek! Irány szavazni!

Hallgass az eszedre, ne dőlj be a Fidesznek! Irány szavazni!

Budapest számos kerületében jártunk és az összes óriás és nem óriás plakát helyét a Fidesz jelöltjei, valamint a CÖF plakátjai foglalják el. Sőt, még a BKV is kampányol; a régi Ikarus buszokat is a Fideszes jelöltek díszítik. Szerencsére a Volvo, valamint a Mercedes buszokon nincs elegendő hely a plakátok részére.

 

Sokan nem gondoltuk volna, hogy egyszer ilyen gyomorforgató és gusztustalan kampányban lesz részünk, mint a 2014-es. De ezt is megértük és minden bizonnyal valahogyan túl is éljük.

 

A Fidesz és „civil” szervezete, a CÖF minden plakáthelyet elfoglalt magának. Minden helyen csak bohócokat látni. Ha a CÖF plakátjaira nézünk, akkor Gyurcsány, Mesterházy, Bajnai és Hagyó közé pofátlankodott be egy bohóc, ha pedig a fideszes plakátokat nézzük, akkor a Fidesz jelöltjeinek képében látunk/láthatunk bohócokat.

 

Az Összefogás pártszövetségnek nem igazán maradt lehetősége a kampányra, hiszen még az önkormányzati plakáthelyeket is ügyesen kiadták különböző cégek részére, akik szabadon adhatják azokat bérbe. Talán nem is kell tájékoztatnunk arról senkit, hogy ez jogszerűtlen.

 

Egy pártnak kegyelmeztek csak meg a fideszes szavazógépek, az önkormányzatok, valamint a fideszes oligarchák kezében lévő reklámcégek. Ez a párt nem más, mint a Jobbik Magyarországért, akivel nem kizárt a koalíciókötés a Fidesz-KDNP részéről az újabb kétharmad érdekében. Ezt egy parlamenti elszólásból tudjuk.

 

 Ez körülbelül annyira sportszerű játék a kormánypártok részéről, mintha a Nagy Vezér tized magával állna pályára egy olyan csapattal szemben, akinek nemhogy a kapusát, de az összes többi játékosát sem engednék pályára. Így a hülye is tud játszani, sőt, még gólt is tud lőni.

 

 Azonban ez nem futballmeccs – valószínűleg -  a Nagy Vezér legnagyobb bánatára, ezt a „játékot” az emberek, a választópolgárok játsszák, akik nem felejtik el az elmúlt négy évet, akkor sem, ha mindenhonnan az arcukba vigyorog egy kiglancolt fideszes pártkatona.

 

 

 

 

Továbbá,  a megvásárolt, megrendelésre elkészített közvélemény kutatások eredményeit sem kell senkinek figyelembe vennie. Elég visszaemlékezni a 2002-es választásokra. Nem kell bedőlni a Fidesz által vezérelt közvélemény kutatóknak.

 

Mindenkinek, pártállástól függetlenül élnie kell állampolgári jogával és el kell mennie szavazni április 6.-án!

 

 

 

 

 Utána az önkormányzati választásokon is mindenkinek véleményt kell nyilvánítania a polgármesterének négy éves munkájáról!

 

 

forrás: Gyömrői Hírhatár

További híreink
Ezentúl ingyen dolgoznak a felügyelő bizottsági tagok a városi cégeknél
Megtörtént, ami az elmúlt években elképzelhetetlen volt, ellenzéki tagja is van a Baja Marketing felügyelő bizottságának. A többi városi cégnél is személyi változások tör...
2020-05-22 16:44:14, Hírek, Aktuális Bővebben
Elég volt – távozik a kormány célkeresztjéből az idősotthon igazgatója
A hónap végétől nyugdíjazását kérte a Pesti úti Idősek Otthonának igazgatója, Skultéti József - írta meg a hvg.hu.
2020-05-22 15:50:58, Hírek, Aktuális Bővebben
Zsigó egy állami cég ajándékával kampányolt
Miközben soha nem látott összefogás övezte Baján a járvány elleni védekezést, Zsigó Róbert nem támogatta a járvány elleni helyi alapot, helyette most azzal kampányol, hog...
2020-05-22 13:00:41, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A koronavírus-járvány miatt csaknem két hónappal ezelőtt bezárt pécsi állatkert ismét megnyitotta kapuit a lát...
Bővebben >>