Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Hamisított prostifotóval buktathatták a baloldali jelöltet Miskolcon
2016-02-08 14:15:54
Hamisított prostifotóval buktathatták a baloldali jelöltet Miskolcon

Hamisított prostifotóval buktathatták a baloldali jelöltet Miskolcon

Az ügy azért érdekes, mert a Jobbik két hete jelentette be, bizonyítékaik vannak arra, hogy Kriza Ákos Miskolc fideszes polgármestere választási csalást követett el a 2014-es választáson. A két hír együtt már elég sok vaj egy polgármester fején.

 

2014. október elsején robbant a bomba, előkerült egy megvágott hangfelvétel, amelyen Miskolc volt rendőrkapitánya, az MSZP és a DK akkori polgármester-jelöltje beismeri, hogy prostituáltakkal szórakozott együtt. A hangfelvételen Pásztor tagadni próbálta, hogy a kép, amelyen ő látszik, azt ábrázolná, hogy prostituáltakkal van együtt. Pásztor azt mondja a megvágott felvételen: „Igen, nagy valószínűséggel kurvák. Sosem tagadtam. Az egész város tudja, hogy…”

 

 

De a mondat nem fejeződik be a felvételen, mert a másik fél közbevág, és elmondja nála is van az egyik kép, amelyen Pásztor látható. A felvétel és a kép egyszerre jutott el a szerkesztőségekbe.

 

Pásztor akkor így reagált a vádakra: „A beszélgetésünk nyomásgyakorlás volt, ez az ember valamilyen pozíciót akart tőlem kizsarolni. Csakhogy nem tud, mert nem készülhettek ilyen felvételek rólam. Tíz évvel ezelőtt voltam egy legénybúcsúban, ahol sok minden történt, ezt nem is tagadtam soha. De olyan fotó, amivel zsarolható lennék, biztosan nincs. Az a kép, amit láttam, hamisítvány.”

 

Két évvel később pedig kiderül, hogy a kép, amely alapján egy egész város és ország Pásztor Albertet prostituáltak szolgáltatását igénybe vevő politikusnak bélyegezte, hamisítvány. Konkrétan egy szlovákiai prospektus képének átdolgozása, az Északhírnök közölte az eredetit és a Pásztor Albertes fotót is.

 

(további részletek: kettosmerce.blog.hu)

 

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pécsen a Jókai Rendezvényházban került sor a Pécsi Borvidék Hegyközsége által szervezett Best of Pécs Díjátad...
Bővebben >>